Музeй на свинщината посреща варненци и гостите на града, които

...
Музeй на свинщината посреща варненци и гостите на града, които
Коментари Харесай

Музей на свинщината възмути варненци. Кой е виновен? ВИДЕО+СНИМКИ

" Музeй на свинщината " посреща варненци и гостите на града, които са решили да посетят Археологическия музей.

Кошче за отпадък стои препълнено, а край него по тротоара са разпилени най-различни боклуци. Запис от грозната панорама е публикуван в обществената мрежа Фейсбук и провокира голям брой реакции.

"...заповядайте туристи, за нас е всекидневие, " разказва видяното създателя на клипа. И в действителност, по какъв начин биха реагирали гостите на Морската столица при сходна панорама пред музей, който е събрал сред стените си най-значимите артефакти от хилядолетната цивилизация в региона?

Ситуацията възмущава варненци, а доста от тях показват мнението си в мрежата. За някои са отговорни хората, виновни за чистотата в града, само че други не подминават и ролята на персоналната отговорност на всеки жител. Други подсещат и за един различен вероятен провинен. Популацията от гларуси, които в опита си да търсят издръжка, самоуверено разпиляват боклуците от кофите.

Вижте мненията на варненци:

" Ами, когато види човек претъпкан панер, не да хвърля още и още, и още, ами може да си вземе боклука. И в по отдалечен панер да го изхвърли - даже в колата може да си го вземе и да го хвърли в празния резервоар ", написа Христо Х.

" Това е на всички места във Варна и аргументите са 2: има към момента ид*оти, които си изхвърлят торбите с отпадък в тези дребни кошчета, а не в контейнерите за отпадък, където им е мястото.

И втората е, че тъкмо заради тази причина, тъй като в тях в 99% от случаите има хранителни боклуци, гларусите ги раздират и сътворяват всичко това. Популацията им във Варна е нарастнала доста и по тази причина би трябвало да се намерения, само че никой не мисли за жалост ", прибавя Станислава Б.

" Там би трябвало да има повече кошчета и дребен жълт котел, тъй като множеството боклуци са пластмасови опаковки! ", счита Мария. Д.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР