Мутрите победиха демокрацията на това Народно събраниеБезсилието на Народното събрание

...
Мутрите победиха демокрацията на това Народно събраниеБезсилието на Народното събрание
Коментари Харесай

„Ние идваме!“: Нова „Коалиция Мултигруп“ оглави парламента

Мутрите победиха демокрацията на това Народно заседание

Безсилието на Народното събрание даде опция демократичните промени да бъдат заместени още веднъж от лобистки сделки. В тях влязоха съдружниците в режима на Борисов – Движение за права и свободи и ГЕРБ, представителите на политиката на президента Радев от партия „ Български напредък “ и „ миролюбците “ на Путин от Българска социалистическа партия. Преди години това би се наричало „ Коалиция Мултигруп “.

Начело на Народното събрание е човек без подготовка и подготовка, с единственото преимущество, че е най-възрастен. Същият човек се гордееше с другарството си с Илия Павлов, в нетрезво положение посегна на служител на реда, подмятна 20 лева, с цел да запуши устата на създател, заплаши публицист, а когато българският народ въстана, съобщи: „ Сметката за митинга – разноските за защита, за здравна помощ, за чистенето, изваждането на павета, би трябвало да бъде изпратена на уредниците на демонстрациите, а „ Безотговорното трио “ да бъде обещано на съд “. Това твърди съпартиецът на Фандъкова, която унищожи жълтите павета и показва схващане, сходно на Гешев, за отдаване на съд на мирни стачкуващи. Такива като Рашидов са откровени единствено, когато би трябвало да спасят парите си от КТБ.

Такова решение на Народното събрание е по-безотговорно към българските жители от неналичието на ръководител на Народното събрание. Надяваме се всички, които бяха против този избор, към този момент да си дават сметка какво се чака от тях и какво се постанова да вършим дружно.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР