Мутри на охранителната фирма с отнет лиценз „Делта гард“ изгониха

...
Мутри на охранителната фирма с отнет лиценз „Делта гард“ изгониха
Коментари Харесай

Мутри на Делта гард изгониха баща и болно дете на улицата


Мутри на охранителната компания с лишен лиценз „ Делта гард “ изгониха татко и болното му дете на улицата. Мъжът бил изведен принудително от личния си дом, а дъщеричката му, която към този миг е призната в болница, била оставена от гардовете по чорапки на улицата.


Скандалните събития се разиграват в жилищна кооперация в столицата, охранявана от "Делта гард ". Таткото завел детето си на обзор в Инфекциозна болница. Там лекарите му обяснили, че дребното момиченце е с варицела и би трябвало да бъде прието в болница. Изпратили го дружно с детето му, с цел да подготвят пижама и такъми за болничното заведение и му заръчали да се върне за банкет.

Mъжът обяснил на гардовете, че с детето се прибират в жилището единствено за малко, с цел да може момиченцето да се преоблече и да подготвят нужното за хоспитализация.

Мутрите пуснали бащата и щерка му, само че няколко минути по-късно нахлули в жилището им и безусловно ги изритали на открито.

„ Първоначално ни споделиха, че няма проблем и можем да влезем. После пристигнаха двама души и ни извадиха от жилището. Оставиха детето ми по чорапи на улицата “, описа мъжът пред horata.info.

Бащата е безусловно шокиран от държанието на гардовете, които безогледно извели болното му дете на открито.

Моралният избор, оставяме на вас. Също както и въпроса, за какво компания с лишен лиценз продължава да упражнява активност и да постанова тормоз над почтени хора. С една дребна подсказка от нашия екип - поради стотиците обекти, които са охранявани от „ Делта гард “, единственият логически извод е, че над тази компания е обтегнат чадъра на Бойко Рашков. Факт, който се потвърждава и от подадени сигнали на тел. 112, оставени без почитание.

Наш кореспондент се обади на Спешния телефон, с цел да рапортува за заведение в центъра на столицата, което е облепено със стикери на „ Делта гард “. Попитахме диспечера дали съгласно него е редно компания с лишен лиценз да бъде рекламирана по този метод и дали гардовете ѝ би трябвало да се разхождат гордо в центъра на София. Адресът, който посочихме беше съответно записан, а сигналът ни признат. Действия отстрана на Министерство на вътрешните работи обаче по този начин и не последваха.

Така мутрите на „ Делта гард “ не престават де се усещат недосегаеми. До толкоз, че да изгонят болно дете от личния му дом по чорапи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР