Мустафа Карадайъ ще остане верен на ДПС. Той е добър

...
Мустафа Карадайъ ще остане верен на ДПС. Той е добър
Коментари Харесай

Илхан Андай: В ДПС Делян Пеевски стряска хората и ги кара да работят, при Карадайъ бяха речи и софри

„ Мустафа Карадайъ ще остане правилен на Движение за права и свободи. Той е добър математик и изборджия, избирателен експерт. Вероятно ще го вземат в централата. Той в никакъв случай няма да тръгне против Движение за права и свободи. В Движение за права и свободи логиката постоянно надвива. Беше ясно, че е пасажер “, сподели в предаването „ 120 минути “ Илхан Андай от „ 24Родопи “.

„ Справедливостта идва, само че постепенно. Отборът Движение за права и свободи заигра по този начин, че от избори до избори стигна до призово място, което не стига до нищо – нито за актива, нито електората, нито за хората в смесените райони. Развитието и справедливостта закъснява и рефлектира в електората, който реагира с бездейност на изборите “, добави той.

„ Ахмед Доган е индивидът с последната дума. Делян Пеевски се утвърди като втори. Битка ще има за третото ходило сред доста хора. Те ще са бачкатори. Ще бъдат в непрекъсната връзка с районите, с цел да вдигнат стандарта. Движение за права и свободи да пораства, с цел да реализира задачата – втора политическа мощ “, изясни Илхан Андай.

След оставката му управлението на Движение за права и свободи се пое персонално от почетния ръководител Ахмед Доган

„ Магнитски “ се опорочи на наша почва. Във всеки един миг описът може и да е санкционна мярка за някой от водачите на „ Продължаваме промяната “. Сега има скандални разкрития за дейности, които подкрепят Москва (бел. ред. - визирайки горивата, създадени с съветски нефт. Повече виж  тук ). Делян Пеевски вътре в Движение за права и свободи има умеене да стимулира другите, да ги стряска и да ги кара да работят. При Карадайъ бяха едни речи и дълги софри. Събираше ги по райони и след събитието се затваряха някъде – ядене, пийване и инструктаж до зори “, сподели още той.

„ Движение за права и свободи има възрастово привършване на електората си, защото това е най-старата от демократичните партии, не броя Съюз на демократичните сили. Движение за права и свободи беше основана с етнически образ, само че стартира да влиза в кръга на българските партии. Изборните резултати са по-добри спрямо другите партии. Движение за права и свободи протяга ръка да получи своята порция във властта. Лицето на Движение за права и свободи, не като ръководител, се обрисува Делян Пеевски “, уточни информационният специалист Диана Дамянова.

„ На 12-и му изтичаше мандата, решил е малко по-рано. Няма изненади ”, уточни той за оставката на Карадайъ

„ Новият Пеевски е човек, който, няма да кажа изпран, само че няма виновност в държанието си. Той е в положение да притегли огромни маси фенове. Той играе ролята на „ аз съм непоколебим, само че обективен “. Гледах многочасовия диалог с енергетиците и с смут разбрах, че те виждат своята вяра в Пеевски. Той беше основният воин, той омиротворяваше, той водеше до реализиране на консенсусни решения. Пеевски става позитивен воин “, уточни тя.

„ Тези избори направиха по този начин, че всичко си пристигна на мястото, без значение, че се карат по малкия екран. Борисов отстъпи, само че не от мястото на първа мощ. Накрая той даде част от своите гласове, с цел да може „ Продължаваме промяната “ да завоюва в София. Политическа партия завоюва нужното, с цел да остане законна във властта, като мощ, която ръководи в София и няколко регионални града. Движение за права и свободи завоюва гласове като втора политическа мощ “, добави Дамянова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР