Мустафа Карадайъ се е консултирал с ГЕРБ и вече има

...
Мустафа Карадайъ се е консултирал с ГЕРБ и вече има
Коментари Харесай

Карадайъ се консултира с ГЕРБ и взе решение за вота

Мустафа Карадайъ се е съветвал с ГЕРБ и към този момент има решение по какъв начин Движение за права и свободи ще гласоподава вота на съмнение. 

" Въпросът за какво е малко по-сериозен. Дали ще подкрепим вота на съмнение - да, ще го подкрепим с концепцията, че продължаваме смяната на почналата смяна, която е нужна смяна за страната. Дадохме нашата оценка за това държавно управление, че е най-лошото от началото на демократичните промени в България за последните 32 години. От друга страна претекстовете, с които внасят ГЕРБ предлагането за избор на съмнение, мислим, че са основателни ", сподели още Карадайъ. 

той съобщи, че Движение за права и свободи ще дадат своя принос и причини и претекстове в зала, когато се преглежда вотът на съмнение. " В тези спешни времена, би трябвало да бъдем загрижени за българските жители, пенсионерите, за стабилността и сигурността  в страната и превъзмогването на рецесиите. От тази позиция съгласно нас най-важната антикризисна мярка е това държавно управление да си отиде ", изясни Карадайъ, съобщи настоящо.ком. 

Той акцентира, че това не значи, че няма да се създадат нужните промени в ДОО, НЗОК или в бюджета. 

Карадайъ бе запитан а въпрос дали вотът на съмнение ще е опропастена борба. Той отговори, че всички " рационални, съзнателни и виновни пред българския народ и бъдещето на България народни представители " би трябвало да поддържат един подобен избор на съмнение ", съобщи още водачът на Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР