Мустафа Емин за мен е един изключително честен и смел

...
Мустафа Емин за мен е един изключително честен и смел
Коментари Харесай

Татко Петко отсъди: Мустафа Емин е честен и смел българин

" Мустафа Емин за мен е един извънредно почтен и самоуверен българин. Масираната офанзива потвърждава това ", това написа Петко Петков, бащата на Кирил Петков, във фейсбук профила си. 

Такъв неочакван коментар направи бащата на Кирил Петков за разгорелия се скандал в болница " Пирогов " със съветника на министъра на защитата Тодор Тагарев. 

Емин е заплашвал лекари и медицински сестри в болничното заведение, че ще се обади на здравния министър Христо Хинков и за тях ще има последствия, тъй като не са приели незабавно детето му. 

Съветникът на министър Тагарев е посетил незабавната болница поради рана на главата на 2-годишния му наследник. След като чакал повече от час лекарите първо да се погрижат за дете в шокова зала, той избухнал и вдигнал скандал, след което заплашил лекарите, настояват самите пироговци. Това стана ясно първо от пост във фейсбук на една от медицинските сестри.

Без да минава през регистратурата, Емин непосредствено се отправил към кабинет №111, където чакали 4-5 индивида ”, написа в пояснения на шефа на сигурността на болничното заведение. В 19,45 ч Емин към този момент “припряно отваря вратата ” на кабинета. Пет минути по-късно те влизат вътре и излизат минута по-късно, насочвайки се към други два кабинета, през които също минават до 20,30 ч, когато идват пред противошоковата зала, посочили още камерите. Виждало се и по какъв начин Емин три пъти звъни на звънеца на шоковата зала, а здравна сестра и мъж беседват с него.

“През цялото време детето на Емин тича, гони се със сестричката си и така нататък ”, посочили още камерите съгласно изказванията на шефа на сигурността на “Пирогов ”. Същото изказване участва и в показанията на един от лекарите от шоковата зала, който е излязъл да приказва със съветника на военния министър.

Раната на детето на Мустафа Емин не е кървяла и детето е било умерено, твърди лекарят.

Шефът на болница " Пирогов " Валентин Димитров изясни, че 3 пъти е прекъсвана работата на лекарите в шокова зала, които спасявали живота на друго дете. 

Незабавна оставка на Мустафа Емин от поста му във военното министерство желаеха шефовете на здравната и на отбранителната комисия в Народно събрание проф. Костадин Ангелов и Христо Гаджев от ГЕРБ, като Гаджев окачестви държанието на Емин като корист със служебно състояние.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР