Must Haves за колекцията на всяка жена, която обича комбинацията

...
Must Haves за колекцията на всяка жена, която обича комбинацията
Коментари Харесай

4 задължителни модела ниски обувки за лятото

Must Haves за сбирката на всяка жена, която обича комбинацията от жанр и улеснение.

Колкото и секси да наподобяват обувките на ток, когато се любуваме на почивката през лятото и бързаме да разгледаме всяка забележителност от града, който посещаваме, или препускаме из дилемите на забързаното всекидневие, по-практичният избор постоянно ще бъдат ниските обувки.

Но когато изберем да носим тях, дано го създадем със жанр – тези четири модела оказват помощ за задачата и са измежду най-актуалните за този сезон… както и за всеки различен след него.

Класическите балеринки

 4 наложителни модела ниски обувки за лятото

Няма нищо по-вечно и елегантно от балеринките. Те са може би най-популярният избор измежду ниските обувки, а разнообразието измежду моделите е съвсем безпределно.

Мокасини

 4 наложителни модела ниски обувки за лятото

Малко по-формални и по-рядко срещани, само че също толкоз или даже повече стилни – положителният чифт мокасини е наложителен за сбирката ни.

Удобни сандали или чехли

Запазената марка за лятото, комфортните сандали също попадат в листата ни. Тази година най-изчистените едноцветни модели още веднъж са измежду най-актуалните.

Кецове

 4 наложителни модела ниски обувки за лятото

И несъмнено, другата класика в жанра за съвсем всеки сезон – изчистените бели кецове или тези с принт, които могат да се съчетават с всичко.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР