Мусала Софт разработва приложение за 3D техническа поддръжкаФокусът на IBM

...
Мусала Софт разработва приложение за 3D техническа поддръжкаФокусът на IBM
Коментари Харесай

Български екип участва в AI проекти на IBM

Мусала Софт създава приложение за 3D техническа поддръжка

Фокусът на IBM Think тази година бе изкуственият разсъдък (източник: Мусала Софт)

Иновативни планове с изкуствен интелект на IBM са създадени с присъединяване на екип от българската компания Мусала Софт, стана ясно на конференцията IBM Think, която се организира в Сан Франциско, Съединени американски щати.

Фокусът на IBM Think тази година бе изкуственият разсъдък (AI) и в частност – опциите на суперкомпютъра Watson. Дocтъпeн дoceгa eдинcтвeнo oт oблaĸa нa ІВМ, Wаtѕоn вeчe е отворен и към дpyги облачни платформи. Проектите, в които взе участие Мусала Софт, надграждат когнитивните качества на Watson, добавената действителност (AR) и IBM Cloud.

Екипът на българската компания създава приложение от ново потомство за 3D техническа поддръжка, което разрешава да се усъвършенства процесът на идентифициране и решение на проблеми, като пести време и разноски и минимизира въздействието върху бизнеса.

Друг план е IBM Watson Supply Chain Insights, който употребява когнитивната технология на Watson, подготвена във веригата за доставки. Софтуерният артикул обезпечава цялостна видимост в целия развой и разрешава на организациите да предвиждат, правят оценка и понижават разстройствата и рисковете във веригата за доставки,  да подобрят интервенциите си и да обезпечат по-голяма стойност за своя бизнес.

Екипът на Мусала Софт, зает в плановете с изкуствен интелект на IBM (източник: Мусала Софт)

Мусала Софт работи повече от 17 години взаимно с IBM. „ Създават се решения, които дефинират международната софтуерна картина. Проектите ни са измежду образците, давани на всички сътрудници и клиенти на огромната сцена на годишната конференция на IBM, която събира публика от над 25 000 души “, показа Мартин Момов, шеф „ Доставка на услуги “ в компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР