Mundfish ново видео към Atomic Heart. За разлика от другите

...
Mundfish ново видео към Atomic Heart. За разлика от другите
Коментари Харесай

Излезе геймплей видео към Atomic Heart

Mundfish ново видео към Atomic Heart. За разлика от другите клипове, които видяхме до момента, в този момент става дума за цялостни 10 минути от геймплея на играта.

Светът на Atomic Heart наподобява ужасно с всичките тези машини и роботи в секретната лаборатория, откритите пространства и ретро-футуристичната визия с препратки към руско време. Някои медии към този момент взеха решение да дефинират играта като композиция сред Bioshock и Fallout и „ руския Bioshock “.

Atomic Heart ви води на едно пост-апокалиптично странствуване във времето, в една действителност, в която в Съветския съюз е била осъществена софтуерна гражданска война, в която са направени значими открития, роботите са навлезли в света на хората и им оказват помощ, правят значими действия. Всичко това на фона на комунистическия строй, антиимпериалистическа агитация и опълчването на Запада. Вие влизате в ролята на офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), който е изпратен към обект 3826, в който се е случил тайнствен случай, а вие сте изпратен да проверява случая.

Atomic Heart няма към момента точна дата на излизане. Фактът, че бета тестванията ѝ ще се проведат в края на 2018, подсказва, че Atomic Heart може би ще излезе при започване на идната.

Mundane откриха към този момент предварителните поръчки за играта в трите ѝ издание: общоприетоо, първокласно и „ атомно “. Освен, че сега са понижени, предварителното им закупуване ще ви даде разнообразни бонуси и изненади (ранен достъп до играта, цифрова книга с илюстрации, музиката към нея).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР