Мултимилионната телевизионна версия на "Властелинът на пръстените" на "Амазон" ще

...
Мултимилионната телевизионна версия на "Властелинът на пръстените" на "Амазон" ще
Коментари Харесай

Сериалът Властелинът на пръстените излиза на екран през септември 2022 г.

Мултимилионната телевизионна версия на "Властелинът на пръстените " на "Амазон " ще излезе на екран през септември 2022 година, съобщи Ройтерс, базирайки се на "Амазон Стюдиос ". От стрийминг платформата Амазон Прайм Видео оповестиха, че фотосите за първия сезон на поредицата са завършили в Нова Зеландия и разгласиха първи формален кадър от сериала. "Пътешествието стартира на 2 септември 2022 година с премиерата на нашата поредност "Властелинът на пръстените " по Амазон Прайм Видео ", се показва в изказването, направено от Дженифър Салке, президент на "Амазон Стюдиос ".
Говори се, че компания "Амазон " е похарчила към 465 милиона $ за първия сезон на поредицата. Очаква се да бъдат снимани пет сезона на сериала, което го прави един от най-скъпите в телевизионната история. Според прессъобщението епизодите от първия сезон ще бъдат предавани един път седмично Ситуиран в Средната земя, сериалът ще води феновете на непознати завършения, предшестващи с хилядолетия събитията, разказани в книгите "Хобит: Билбо Бегинс или до там и назад " и "Властелинът на пръстените " на писателя Дж. Р. Р. Толкин.
Актьорският състав на поредицата включва английските артисти Робърт Арамайо и Джоузеф Моули, познати с функциите си в хитовата фентъзи поредност "Игра на тронове ", английския сценичен артист Оуейн Артър, британско-иранската актриса Назанин Бониади, австралийския артист Том Бъдж, английската актриса Морфид Кларк, словашко-американската актриса Ема Хорват и други.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР