Мухълът често се появява нежелано по первазите на прозорците и

...
Мухълът често се появява нежелано по первазите на прозорците и
Коментари Харесай

Решението на Aldi 20p, което прогонва плесента по матраците в „развъдник“

Мухълът постоянно се появява нежелано по первазите на прозорците и стените на банята, само че доста притежатели не знаят, че досадните гъбички могат да се заселят и върху матраците.

Постелките обезпечават съвършената среда за развиване на плесен, защото влагата от потта и естествената мокрота могат да се натрупат с течение на времето. С лимитирана циркулация на въздуха специалистът по почистването Луиз Алън разказва матраците като „ добре пристигнала поставка за плесен “.

Въпреки че няма нищо по-добро от закуската в леглото, инцидентните разливи също могат да насърчат спорите да процъфтяват, защото влагата може да проникне надълбоко във влакната на леглото. Матраците би трябвало да се почистват на всеки шест месеца, защото те могат да бъдат инфектирани с сред 100 000 до 10 милиона акари.

Може също по този начин да усили риска от поемане на плесен и бактерии E coli, които могат да причинят диария, повръщане, болки в гърлото и сърбящи очи. Луиз от Fountain Filters сподели: „ Редовното разчистване и гриж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР