МУАНГ СУФАН БУРИ, Тайланд (AP) — Спасителни работници изпълниха мрачната

...
МУАНГ СУФАН БУРИ, Тайланд (AP) — Спасителни работници изпълниха мрачната
Коментари Харесай

Останките на жертви на експлозия на фойерверки са отведени в тайландския храм, където семействата дават ДНК, за да ги идентифицират

МУАНГ СУФАН БУРИ, Тайланд (AP) — Спасителни служащи извършиха мрачната задача в четвъртък да извадят останките на 23-те хипотетични жертви на детонация на фабрика за фойерверки в централен Тайланд.

Само част от рамката на постройката стоеше на мястото на опустошената фабрика в другояче празно оризово поле в селската провинция Суфан Бури ден след гърмежа.

Щетите на обекта и положението на телата затрудниха определянето на броя на жертвите.

Заместник-губернаторът на провинцията Дон Самитакестарин сподели, че броят на починалите е 23 и не се чака да нарасне. Шефът на националната полиция Торсак Суквимол, който пътува до Суфан Бури, с цел да следи полицейските интервенции, сподели, че са открити 22 тела и още един човек се счита за липсващ, само че се допуска, че е мъртъв.

Причината за гърмежа не е открита. Дон сподели, че ще отнеме време, с цел да се проверява повода, защото няма оживели, които да опишат какво се е случило. Той сподели, че регионът е бил изолиран, така к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР