Мтел, част от A1 Group, бе отличена с приза Грижа

...
Мтел, част от A1 Group, бе отличена с приза Грижа
Коментари Харесай

Мтел с награда от Компания на годината

Мтел, част от A1 Group, бе отличена с наградата " Грижа за обществото и потребителски метод " в четвъртото издание на състезанието " Компания на годината ". Отличието бе връчено на Mладен Маркоски, основен финансов шеф на Мтел.

 Мтел започва нов огромен състезателен артикул
Нов състезателен канал ще трансформира стандартите в родния ТВ ефир

Мтел Sport 1 ще предава мачове от китайското състезание

" Това е първата премия, която получавам като основен финансов шеф на Мтел и може би една от последните за компанията под този бранд. Знаете, че тази година е доста значима за нас, тъй като ще станем А1 - ще приемем името на нашата група A1 Group, която оперира в 7 страни в Европа и е част от четвъртия по величина телеком в света America Movil. Сигурен съм, че измененията, които предстоят, ще доведат до още повече позитивни неща за нашите клиенти, които постоянно са били във фокуса на нашата работа ", сподели Маркоски.

 Снимка 351908
Източник:

Мтел непрестанно се стреми да усъвършенства качеството на обслужване и да развива нови услуги, с цел да отговори на условията на цифровата епоха. Телекомът влага в планове, които имат за цел да създадат живота на хората по-лесен и пълностоен. Последният от тях беше показан по-рано тази седмица и предлага умни решения за градска среда благодарение на Narrowband IoT технология.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР