MTA и служители на Ню Джърси продължават преговорите за уреждане,

...
MTA и служители на Ню Джърси продължават преговорите за уреждане,
Коментари Харесай

MTA и Ню Джърси все още обсъждат условията за уреждане на съдебно дело за ценообразуване на задръстванията с такси за изминат участък, планирани да започнат през май

MTA и чиновници на Ню Джърси не престават договарянията за споразумяване, които ще сложат завършек на правосъдния иск на Garden State по отношение на идването на Ню Йорк и ценообразуването на тапите стратегия за водачи, пътуващи до Мидтаун и Долен Манхатън.

Третата среща сред враждуващите страни по отношение на противоречивата такса от $15 би трябвало да се организира на 5 януари – и идва, когато ръководителят на MTA Janno Lieber споделя, че се надява, че организацията въпреки всичко ще може да стартира да таксува водачите през май.

„ Законът към момента е законът на щата Ню Йорк, както е признат “, сподели Либер пред кореспонденти след съвещанието на борда на организацията в централата на финансовия й регион в сряда. „ Продължаваме да работим с всички, които са повдигнали въпроси по отношение на това по какъв начин ще бъде приложено. “

Главният консултант на MTA отхвърли да даде детайлности по отношение на договарянията за съглашение, базирайки се на продължаващия правосъден спор.

И той избегна въпроси по отношение на възходящите рецензии от страна на и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР