МРРБ направи проверка на качеството на строително-ремонтните работи по ул.

...
МРРБ направи проверка на качеството на строително-ремонтните работи по ул.
Коментари Харесай

Провериха ремонта на столичната ул. „Граф Игнатиев“, следват жълтите павета

МРРБ направи инспекция на качеството на строително-ремонтните работи по ул. „ Граф Игнатиев “.

Проби на настилката под жълтите павета ще вземе Научноизследователският строителен институт. Поръчката е на районното министерство, заяви.
 проби Граф Игнатиев БГНЕС
Служебният министър на районното развиване Иван Шишков сподели, че това ще е в интерес на Столичната община и приключването на ремонта до тази есен.  

Само преди седмица кметът на София Йорданка Фандъкова и служебният районен министър Шишков направиха ревизия на паветата.

" Павета бяха подредени безобразно и би трябвало да бъдат пренаредени ", сподели Фандъкова.
 проби Граф Игнатиев БГНЕС
Снощи проби за качеството на ремонта на столичната улича „ Граф Игнатиев “ направи районното министерство. Ако всичко е наред, то ще заплати 12 милиона лв. на Столичната община за ремонта, тъй като той се извършва по оперативна стратегия " Региони в напредък ". 

За има--няма 40 минути завърши сондирането на дванайсетте дупки и на двете места в прави на „ Граф Игнатиев “. А служебният районен министър Иван Шишков сподели, че инспекцията е изискването страната да даде 12-те милиона лв. по оперативна стратегия " Региони в напредък " за ремонта.
 проби Граф Игнатиев БГНЕС
" Проверяваме документите, този ремонт беше един от скандалните и емблематични поправки. Нас, несъмнено, ни тормози в този момент, когато би трябвало да потвърдим дали всичко е наред с този ремонт и дали в действителност могат да получат европейските пари. Ако има някакъв проблем, да дадем опция на Столична община да го оправи. На няколко места и на днешна дата има сектори, които явно не са в положително положение. "

До 25 дни лабораторията ще покаже дали ремонта и ремонта на ремонта са били направени по процедурата. Заместник–кметът на София Ангел Джоргов сподели, че не се тормози от теста на настилката.
 проби Граф Игнатиев БГНЕС
" Ремонтът завърши от дълго време, много инспекции са направени – над 60 изпитвания на материали са правени тук на място. "

Но още след втората сонда на едното местата, цилиндричните проби се разпадаха с изваждането. Неофициално от лабораторията споделиха, че това се дължало на множеството пясък в бетона. С отварянето на паветата пък други видяха, че имало по-малко от наложителния пясък за поставка.
 проби Граф Игнатиев БГНЕС
Ако резултатите не са положителни, Иван Шишков сподели, че: 

" Има задоволително време да бъдат отстранени ".

Хора, които бяха излезли по столичните заведения в петък вечерта, се чудеха за какво се копае по това време по " Граф Игнатиев ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР