Мрежата от звездни посланици на най-голямата доброволческа инициатива у нас

...
Мрежата от звездни посланици на най-голямата доброволческа инициатива у нас
Коментари Харесай

Кубрат и Тервел Пулеви стават посланици на инициативата „Да изчистим България заедно“

Мрежата от звездни посланици на най-голямата доброволческа самодейност у нас се разраства, Кубрат и Тервел Пулеви стават част от акцията „ Да почистим България дружно “, заяви bTV.

„ Важно е освен да се чисти, само че и да не се цапа – на това възрастните би трябвало да учат децата си. Лесно е да изхвърлиш боклука през прозореца, само че би трябвало да има схващане и отговорност от наша страна. Всеки втори човек си хвърля фаса на улицата. Това демонстрира, че няма отношение към себе си и към мястото, на което живее. Държавата сме ние, хората “, споделя Кубрат.

Братя Пулеви са единствено част от звездните посланици, които поддържат самодейността „ Да почистим България дружно “. Личен образец и ангажираност в самодейността през годините дават още Орлин Павлов, Йордан Йовчев, Васко Василев, Лили Иванова, Евгени Иванов, Влади Ампов – Графа, Тити Папазов, Стефан Вълдобрев, Люси Дяковска, националният тим по художествена гимнастика и доста други известни персони с отношение към околната среда.

За да станете и вие част от тима, включете се в акцията „ Да почистим България дружно “ на 15 септември, когато 150 страни с милиони доброволци ще чистят дружно в Световния ден на почистването. bTV Media Group подписа меморандум за съдействие и се причисли към интернационалната гражданска организация Let’s Do It Foundation. Вече осма поредна година самодейността „ Да почистим България дружно ” ще трансформира в един тим хиляди хора, които желаят да живеят на едно по-чисто място.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР