Мрежата кипи след признанието, че Рашков се видял с контрабандиста,

...
Мрежата кипи след признанието, че Рашков се видял с контрабандиста,
Коментари Харесай

Мрежата кипи след признанието, че Рашков се видял с контрабандиста, за да го прави свидетел срещу Бойко Борисов


Мрежата кипи след признанието, че Рашков се видял с контрабандиста, с цел да го прави очевидец против Бойко Борисов. Изявлението направи в неделя вечерта съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред Нова ТВ.

Относно вътрешнополитическата обстановка и фотосите с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев с лица, обвинени за контрабанда, Петков сподели: „ огромният проблем е, когато следствието е функционалност на нечия оставка ”.

„ Има нещо нелогично съществуването в една стая на и.д. основен прокурор, началник на КПКОНПИ, прокурор от СГП и нейния заместител дружно с основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Това е напън върху Живко Коцев да си подаде оставката ”, счита Петков. Той не отговори на коментара, че основният секретар самичък е потърсил основния прокурор.

Съпредседателят на Политическа партия прикани да се ревизира случая с Живко Коцев. „ Ще дадем тил на всеки, който е жертва на бухалката на съществуващия инструмент прокуратурата ”, изясни съпредседателят на Политическа партия поддръжката за някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Според него, в случай че Коцев не бил подал сигнал, фотосите с пари и пудел, нямало да излязат.

Петков потърсил някогашния вътрешен министър Бойко Рашков за обяснение на обстановката. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с задържания в този момент някогашен началник на Агенцията по риболовство и аквакултури Марин Димитров, то било във връзка свидетелски показания. Димитров бил дал показания против водача на ГЕРБ Бойко Борисов, изясни Петков.

Като свои неточности съпредседателят на Политическа партия призна, че е недооценил статуквото. Той изясни, че са си научили уроците от последните 9 месеца.

Присъствието на Киро трансформира всяко студио в нещо приблизително сред психодиспансер и приют за дементно заболели, написа във Facebook конституционалистът Борислав Цеков. Реакция пристигна и от едно от остриетата на ГЕРБ – шефът на енергийната комисия в Народно събрание Делян Добрев. Отново във Facebook той предложи на Политическа партия да си учат уроците у дома, а не в министерствата.

2 август 2022, Кирил Петков: „ Научихме си уроците за доста малко време. “

14 април 2024, Кирил Петков: „ Уроците от последните 9 месеца сме научили. “

Три години ги учат тия уроци и все не могат да ги научат. Аз предлагам от тук нататък да си ги учат у дома, а не в министерствата.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР