Мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи

...
Мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи
Коментари Харесай

Зрители бесни на Черешката на тортата заради кравата с джуките и този с нашийника

Мрежата безусловно завря от гневни мнения след грозните подиуми нощес в "Черешката на тортата ". "Блиц " напомня, че тази седмица на една маса сядат Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов, горещият латино танцьор Алфредо Торес и Борислава Стратиева. На вчерашната вечеря обаче напрежението ескалира след повечко приложимост на алкохол.
Нора Недкова и Кулагин съвсем се хванаха за косите, откакто леките закачки загрубяха. Поведението им бе остро подложено на критика от почитателите на риалитито, които заляха с гневни мнения страницата на "Черешката на тортата " в обществената мрежа. Част от тях желаят началник Манчев да кани по-стойностни хора в шоуто. Ето част от мненията на феновете: 
"Такава селянка не съм виждала в живота си!!! Аз съм в потрес..И тази е с искания и трофеи..!!!! " "Обичам това предаване, само че тази седмица няма да го виждам. Разочарована съм от просташкото отношение на никому незнайните селяци с искания. " "Мале... чувам, виждам и не мога да допускам що за гнусни твари са това?!??? " "Уникална селянка е Нора Недкова,невъзпитана,ниско умна,грозна баба Яга!!!Простачка!!!! " 
"Кравата с Джуките да хваща този до нея за нашийника и да си вървят... Манчев, канете почтени хора, които да ти е кеф да гледаш! " "Откъде ги намерихте тези клоуни? Дори да се забавляваш на техен тил не стават. Продуцентите, свалили сте летвата до в мазето. "
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР