"Мразят ни, майко, мразят ни всички, защото нашият живот е

...
"Мразят ни, майко, мразят ни всички, защото нашият живот е
Коментари Харесай

Загиналият моторист Христо Феята дни преди смъртта си: Мразят ни, майко, с 200 караме по ръба

"Мразят ни, майко, ненавиждат ни всички, тъй като нашият живот е на 2 гуми. Хвърчим с 200 км по улиците и караме по ръба на живота ".

Това написа оракулски във Facebook Христо Тепавичаров-Феята, 53 дни преди да се разбие с мотора си на кръстовището на столичния бул. "Цар Борис III " и ул. "Академик Иван Гешов " към 4 часа във вторник, написа Трафик нюз бг.

При злополуката почина и седналата зад Христо негова брачна половинка Мария, която през март го зарадва с трето дете. Тя хока своя обичан, че я возил и с 280 км/ч, а сестрата на Тепавичаров припомня, че Господ го е спасявал при други рухвания с мотора.

Феята е админ на фейсбук групата мотористи "Айляк Райдърс " и е прочут с ексцентричния си манталитет. "Беше доста щур, само че огромен наивник, ярък човек ", пишат за него приятелите му.

Христо и Мария са добре познати на съседите си в квартал "Лагера ", където постоянно се разхождат с децата и кучето. Смъртта им провокира вълна от съболезнования на близки и другари в обществените мрежи.

От най-големия столичен мотоклуб "София Райдърс " проведоха нощес поклонение на лобното място на Феята и жена му, където бяха сложени цветя, свещи, бира и цигари.

Преди два месеца Христо е написал апел към своите другари да оказват помощ на незрящите родители на починалия в Търговище моторист Валентин Станчев Валериянов.

Сега другари на Феята се обръщат със същия апел за събиране на средства, с които да оказват помощ на трите деца, които останаха сирачета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР