„Мразя да хейтя. Обаче съм в Пловдив на концерт, който

...
„Мразя да хейтя. Обаче съм в Пловдив на концерт, който
Коментари Харесай

След концерта на Led Zeppelin Symphonic на Античния - порой от коментари на доволни и недоволни

„ Мразя да хейтя. Обаче съм в Пловдив на концерт, който трябваше да е огромен кеф. Вместо това, уредниците са решили да спестят някой лев, и в тези дъждовни дни да не покрият оркестъра с една тента. В резултат - концертът пропада, най-малко към този момент, а уредниците се суетят по сцената и с кърпи, покривки, парцали и чували за боклук завиват скъпите принадлежности. Разчитали са на Господ, а той тая вечер не е с тях.”

Тези думи на журналиста Асен Григоров провокираха проливен дъжд от мнения във Facebook. Събитието от 26 юни, което провокира недоволството му, е шоуто Led Zeppelin Symphonic на „ Sofia Music Enterprises”.

Независимо, че в последна сметка концертът с присъединяване на музиканти от Софийската филхармония, бродуейски солисти и рок група, се състоя, Григоров не скри раздразнението си.

Под поста му едни разясниха, че на Античния спектакъл не могат да се слагат тенти, а други, че това към този момент се е случвало и разгласиха фотоси от предишни събития със особено издигнати ферми, които покриват сцената.

„ Няма проблем да бъде сложено такова покритие върху сцената. На координиране с екипа ни предстои всичко, което визира археологията на Античния спектакъл. На самата сцена няма проблем да се инсталира такова оборудване, стига уредниците да искат”, разясниха от Общински институт „ Старинен Пловдив”, който стопанисва античната сцена.

Фотография: Асен Григоров, Фейсбук
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР