Мръсотия се излива от канализацията по улиците на град Батановци,

...
Мръсотия се излива от канализацията по улиците на град Батановци,
Коментари Харесай

Мръсотия се излива от канализацията по улиците на Батановци

Мръсотия се излива от канализацията по улиците на град Батановци, заяви кметът на обитаемото място Радослав Петров. Заради нарасналото равнище на река Струма канализацията, която е заустена в нея е почнала да връща и мръсотията изтича отвред, изясни кметът. Наводнен е целият квартал "Средорек ".

Проблемът с канализацията датира от 15 години, уточни Петров.

Изгражда се дига на река Мещичка сред пернишките села Зидарци и Ярджиловци, заяви кметът на с. Ярджиловци Росица Лазарова. По думите й доста е нараснало равнището на реката и са наводнени къщи в Кръстина махала.

Проблеми има и с увеличеното равнище на река Конска, сподели още Лазарова.Водата е заляла изби и дворове в Божилова махала. Сутринта дерето е било почистено.

На 30 сигнала за премахване на последствията от падналите значителни превалявания в региона са реагирали чиновниците от Регионална дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " в Перник през почивните дни, оповестиха от полицията. Имало е голям брой сигнали за наводнени изби, приземни етажи на здания, пътни платна и улици, както и премахване на паднали дървета.Основните проблеми са били в община Перник, където са посетени 28 адреса, прецизира ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР