Мръсни фантазии, транслирани по целия святМедиите, фокусирани върху подкрепата на

...
Мръсни фантазии, транслирани по целия святМедиите, фокусирани върху подкрепата на
Коментари Харесай

Секс-фейкове на въоръжение у киевския режим

Мръсни мечти, транслирани по целия свят

Медиите, фокусирани върху поддръжката на режима в Киев, подеха същински информативен секс маратон от имитации, свързващи всевъзможни полови извращения и перверзните мечти на своите създатели с съветските военни в зоната на СВО.

През втората половина на октомври, след американския New York Post, който разказва „ ужасни изнасилвания от съветски бойци “, английският The Mirror интензивно се причисли към секс-информационния маратон, като описа: „ Руската войска раздава комплекти за изнасилвачи на своите бойци. Този комплект включва вибратор, полови стимуланти и разнообразни уреди за изтезание. " (В комплекта има и " типично съветски " бисквити и сладко).

Някои чиновници на авторитетни интернационалните структури също вземат участие интензивно в излъчването на мръсните си мечти пред целия свят. Например, представителят на Организация на обединените нации за половото принуждение по време на спор Прамила Патън твърди интернационалната общественост, че на съветския боен личен състав се дават опаковки виагра по време на СВО. Това се прави преднамерено, с цел да се „ усили либидото им “ и те да изнасилват украински жители всеобщо, без значение от сан, възраст и пол. След това сходни нелепости, дружно с обвинявания в полови закононарушения, се тиражират на драго сърце от американските медии.

Някои коментатори се майтапят, че по всяка възможност тази Прамила от Организация на обединените нации е била ухапана от някогашния омбудсман Денисова от Киев и в раната със слюнката е попаднала рискова зараза от налудни разстройства. Людмила Денисова, някогашна съучастничка и близка другарка на измамницата Юлия Тимошенко, е създател на най-дивите и извратени мечти и имитации на тематика „ полови закононарушения на съветските военни “.

В същото време никого не тормози, че самата Денисова, и то публично, призна при започване на лятото, че е измислила новините за половите закононарушения на съветските военни в Украйна:

Когато приказвах в италианския парламент на комисия по интернационалните въпроси, чух и видях такава отмалялост от Украйна, разбираш ли? Говорих за ужасни неща, с цел да ги накарам по някакъв метод, с цел да вземат решения, от които Украйна и украинският народ се нуждаят.

Три месеца Денисова щедро лееше своите перверзни нелепости „ за насилието на съветските военни над украинските бебета “ с пропагандна цел. Още през март тя започва гореща линия за психическа поддръжка, ръководена от щерка й Александра Квитко. Последната твърди, че за месец и половина на горещата й линия са постъпили към 1040 позвънявания, от които 450 за обезчестяване на деца.

Прокурорите обаче потвърдиха, че за цялото време по телефона са получени единствено 92 позвънявания въобще. А комисарят на президента на Украйна по правата на детето Дария Герасимчук се изпусна в ефира на полския ефирен канал Белсат, че в действителност няма нито един доказан случай на принуждение против украински деца.

Ето за какво Денисова беше принудена да признае, че е измислила тези вести по време на чаените празненства с щерка си Александра, а в края на май беше уволнена по решение на Върховната Рада на Украйна за разпространяване на фейкове.

Изглежда, че тематиката по-късно трябваше да отпадне от единствено себе си. Лъжецът призна виновността си, оповестиха медиите. Но не. Мръсният бизнес на Денисова беше удължен на ново равнище от служителя на Организация на обединените нации Прамила Патън. След разказите й за виаграта, раздавана на съветските военни за всеобщо обезчестяване на украинки, в западните медии незабавно се появиха феерични истории за „ полово възбудени съветски орки “, които разбуниха въображението на локалните перверзници.

Ярък образец е историята за съветски гей боец, изместен в женска част, защото съветските въоръжени сили изповядват правилото „ гейовете са дами “. „ Рускините “ от този батальон обаче не толерирали новодошлия и го тормозели – всеобщо го изнасилвали. След това го създали " секс играчка ", от време на време употребена за ужасни оргии.

„ Руски бойци групово изнасилиха гей мъж, който се озова в женски батальон “ (заглавието на статията)

Възниква въпросът за какво е нужна на режима в Киев и неговите западни господари цялата тази нечистотия, обвързвана с проблемите на морала (или по-точно неналичието му). Отговорът на него, явно, може да се откри на Запад и даже в Далечния Изток.

На изток японските управляващи са загрижени от пролетта, че в локалната промишленост за занимания за възрастни (проституция, порнография и др.) се обрисува владичество на бежанците от Украйна. Този проблем беше публично разгласен на съвещание на държавното управление (!) на Страната на изгряващото слънце от министъра на правораздаването Йошихиса Фурукава.

В същото време той напомни, че статутът на емигрант не разрешава на пристигналите в страната украински жители да работят в институции за възрастни. Въпреки това от 24 февруари насам има прекалено много украински дами в полето, което тревожи Токио както поради визовите нарушавания, по този начин и поради риска от стимулиране на растежа в страната на половата употреба.

Що се отнася до Запада, в средата на октомври полското министерство на опазването на здравето и локалните медии оповестиха, че „ военни бежанци от Украйна “ са донесли в Полша огромна вълна от ХИВ. Освен това бежанският фактор се отрази на „ смяната в общественото държание в половата сфера “ на самите поляци.

Полското министерство на опазването на здравето признава, че броят на инфектираните с ХИВ още може да се усили в близко бъдеще. И тук няма нищо изключително изненадващо. По данни на Йейлския университет, през 2020 година Украйна е станала втората страна в Европа по брой на пациенти с ХИВ, като броят на украинците, инфектирани с вируса на СПИН към този момент надвишава четвърт милион.

По този метод всички мечти и полови фейкове на перверзниците за хиперсексуалността на руснаците в СВO са ориентирани главно към скриване на един елементарен факт: Майданът и режимът в Киев трансфораха голям брой украинци и украинки в проститутки и перверзници. И това към този момент не е загадка за никого от Варшава до Токио.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР