Мрачното време през уикенда не успя да попречи на настроението

...
Мрачното време през уикенда не успя да попречи на настроението
Коментари Харесай

Младежи и творци от Пловдив събраха 4000 лв. за благотворителност

Мрачното време през уикенда не съумя да попречи на настроението на участниците и посетителите на великденския благотворителен базар, проведен от - Пловдив.
15 пловдивски учебни заведения, детски градини, доброволчески и неправителствени организации и актьори спомогнаха с персонално направени великденски дарове . Те включваха поддръжка за лекуване на заболели младежи, на фамилии, наранени от COVID-19 или в риск, деца със характерни потребности, подкрепяне на читалища, актьори и приюти за животни.
 Крос и благотворителен базар в Пловдив във връзка Световния месец на битката с рака на гърдата (СНИМКИ) Крос и благотворителен базар в Пловдив във връзка Световния месец на битката с рака на гърдата (СНИМКИ)
Десетки хора се включиха в крос на Гребната база, отдаден на битката с рака на гърдата при дамите. Инициативата е на огромна козметична...
Събраната обща сума е 3917,58 лв.. Участниците не скриха удовлетворението си от добротворчеството и съпричастността и потвърдиха, че още веднъж ще се включат в идващия благотворителен базар на Младежки център - Пловдив по Коледа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР