Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развитието на спорта заради

...
Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развитието на спорта заради
Коментари Харесай

Кобрата със зловещо мрачна прогноза за спорта

Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развиването на спорта поради ковид. Според българският боксьор най-малко за две години международният спорт няма да се възвърне от удара най-малко за две години. Ексклузивно за NOVA Кобрат приказва за проблемите с пандемията и идния мач с Антъни Джошуа.

„ Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги виждам по какъв начин се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това… Хората не знаят какъв брой огромен е казусът. Мач ще има, единствено да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато споделих, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз споделих истината и за 20-и юни ще съм подготвен. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан.

„ Има уговорка и за реванш, откакто го победя и да му дам. Променям се всекидневно и непрекъснато изисквам от ден на ден от себе си. Стремя се да се трансформирам към положително и като морал, и като разсъдък, и като човек като цяло. Какво сме хората, в случай че не сме положителни? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия – не може. Всеки носи доста неща в себе си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР