Мозъчните закачки правят за ума това, което упражненията правят за

...
Мозъчните закачки правят за ума това, което упражненията правят за
Коментари Харесай

Само тези с „орлови очи“ могат да забележат номер на измамник, който се крие във вълна от 2222s

Мозъчните закачки вършат за мозъка това, което упражненията вършат за тялото – и колкото повече вършиме, толкоз по-добър ставате в тях.

Ако имате орлови очи, вероятността е да можете да забележите номера на измамника, който се крие във вълна от 2222s в изображението по-долу - само че мислите ли, че притежавате уменията, които са нужни с цел да можете да го намерите? Времето за намирането му обаче е малко, като на феновете на пъзелите са дадени единствено четири секунди, с цел да намерят нечетното число, съгласно Джагран Джош. Номерът, който търсите, е 2422.

Успяхте ли към този момент да го забележите? Времето беше доста бързо, тъй че в случай че не сте го забелязали скоро, евентуално сте изтекли. Грабнете приятелите и фамилията си и вижте кой може да откри нечетното число най-бързо. Това е идеалният метод да се състезавате с хората.

Редовното упражняване на такива провокации може да усъвършенства когнитивните качества, което ги прави в действителност значими за всекидневно присъединяване.

Ако не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР