Моята прогноза е, че миньорите няма да се откажат от

...
Моята прогноза е, че миньорите няма да се откажат от
Коментари Харесай

Манолов, КТ “Подкрепа”: Миньорите няма да се откажат

Моята прогноза е, че миньорите няма да се откажат от блокадата, това съобщи по Нова телевизия президентът на КТ “Подкрепа ” Димитър Манолов. Той разяснява, че съгласно него подписаното след дълги договаряния съглашение, би трябвало да се назовава “полуспоразумение ”.

Манолов описа също, че е предложил различен метод към договарянията, само че той не е общопризнат, по думите му “защото някои хора доста бързаха да си тръгнат със съглашение ”. Той е предложил срещата да се приключи, да се приказва на място с миньорите и след това да се възобновят диалозите.

Манолов обясни, че след договарянията Топлоелектрическа централа “Марица Изток ” 2, която прави енергийния баланс е избрана като част от сериозната инфраструктури. “Ако спрат въглищните централи, ще останем без ток. Фотоволтаикът стопира да работи в 6 часа вечерта ”, съобщи президентът на КТ “Подкрепа ”, който акцентира, че не е “въглищен талибан ”.

Манолов и водещият Виктор Николаев организираха забавен разговор в ефир.

“В Германия демонтират ветрогенератори, с цел да копаят въглища ”, съобщи синдикалният водач.

“Това дали не е фалшив? ”, поита Николаев.

“Дори и да приемем, че е фалшив, в Германия отварят въглищните централи ”, съобщи Димитър Манолов. Той отвърна и на сравненията сред проблемите с въглищните централи и “Кремиковци ”. Според президента на КТ “Подкрепа ”, комплексът е можело да работи и до момента. “Кремиковци ” беше бутнат по други аргументи ”, разяснява Манолов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР