Моята оставка също е депозирана. Но тя има срок на

...
Моята оставка също е депозирана. Но тя има срок на
Коментари Харесай

Явор Гърдев: Моята оставка също е депозирана

Моята оставка също е подадена. Но тя има период на падеж – денят, след премиерата на представлението „ Великденско вино ”.

Това съобщи пред бТВ режисьорът Явор Гърдев в коментар за абсурда в националния спектакъл „ Иван Вазов ” сред основния режисьор Александър Морфов и шефа на PR-отдела Велислава Кръстева, довел до оставката на драматурга Захари Карабашлиев.

В момента има токсична работна среда и тя би трябвало да бъде преодоляна, сподели Явор Гърдев, наблягайки претекста за своята оставка.

Според него решение на обстановката има и то може да бъде открито в израза на персонален жест от страна на Велислава Кръстева – оставка, и от страна на Александър Морфов – опрощение.

Според него абсурдът в Народния спектакъл има редовно измерение и е належащо да се рационализира за какво той се случва.

В момента е доста значим разказът за театъра – по какъв метод е представян в обществените очи. Това е доста значим въпрос. В подтекста на подобен политически живот доста мощно въздействие имат хората, които предават описа и показват пред обществото какво е Народният спектакъл, разяснява Гърдев.

В никакъв случай не бих сравнявал креативния отдел с PR отдела, посочи Гърдев и сподели по адрес на шефа на връзки с обществеността на първата сцена: Един акт на взаимност и на поддръжка би бил едно нейно вероятно непринудено отдръпване.

Театърът потегля в добра посока, сподели още Явор Гърдев, наблягайки увеличението на заплатите на актьорите. За да се резервира това нещо, би трябвало да има цялостна легитимност, с цел да продължи. Ако никой не отстъпва, това не е добре за театъра, счита режисьорът.

Снимката с Доган (на дългогодишния PR на почетния ръководител на Движение за права и свободи и някогашен народен представител Велислава Кръстева – бел. ред.) сътвори напрежение, а увеличените заплати е нещо друго. Едното няма нищо общо с другото, сподели още Явор Гърдев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР