Моята оставка от Народния театър също е депозирана.Това заяви режисьорът

...
Моята оставка от Народния театър също е депозирана.Това заяви режисьорът
Коментари Харесай

Явор Гърдев: Моята оставка от Народния театър също е депозирана

Моята оставка от Народния спектакъл също е подадена.

Това съобщи режисьорът Явър Гърдев като продължение на абсурда сред Сашо Морфов и Велислава Кръстева, раздрусал артсредите.

В момента има токсична среда в театъра, този скандал би трябвало да се реши с някакъв персонален жест, уточни той

 

Фактическото осъществяване на оставката ще бъде в деня след премиерата на постановката, която сега се приготвя, уточни още Гърдев в предаването " Лице в лице " по БТВ.

 

Захари Карабашлиев е подал оставка до момента, защото неговото име се спрегна в един тип партийно посланичество, което не е правилно. Той няма връзка с партия. Неговия жест беше оневинен. Моята оставка е подадена, само че защото съм преди премиера, за  момента е в изчакване, това разяснява режисьорът Явор Гърдев по отношение на абсурда в Народния спектакъл, развихрил се след митинга на режисьора Сашо Морфов, който си призна, че е изкъртил табелката от вратата на някогашния пиар на Движение за права и свободи Велислава Кръстева, чиновник на театъра сега.

 

" Карабашлиев не е член на партия. Той се оказа в обстановка, в която той беше " разказан " по този метод. Има една зона на креативен суверенитет, в която това е доста обидно за него. Обидно е и за Кръстева това, което направи Морфов. Не мисля, че това е нещо, с което би трябвало да бъде занимавана нацията. "

 

Той прикани за непринудено отдръпване на Велислава Кръстева, в случай че тя желае да поддържа извънредно мощната активност на Васил Василев като шеф. Такъв нейн жест ще смъкна напрежението на театъра, уточни още режисьорът.

 

Явор Гърдев уточни, че Кръстева е високо ценена като експерт в работата си, само че основаните от абсурда настроения ще попречат както на нея, по този начин и на бъдещата активност на шефа Васил Василев, който поставя неимоверни старания да отвори Народния спектакъл и който си е сложил амбициозна стратегия.

 

Очаквайте подробности
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР