Моята номинация изхожда от Христо Иванов. Това обяви пред журналисти

...
Моята номинация изхожда от Христо Иванов. Това обяви пред журналисти
Коментари Харесай

Кандидатът за конституционен съдия Борислав Белазелков: Номинацията ми идва от Христо Иванов

Моята номинация изхожда от Христо Иванов. Това разгласи пред публицисти претендентът на ПП-ДБ за парламентарен арбитър Борислав Белазелков преди чуването си в конституционната комисия, съобщи кореспондент на.

Белазелков добави още, че не може да спре никого да се подпише под кандидатурата му. Преди съвещанието на отрасловата комисия в Народното събрание претендентът за член на Конституционния съд съобщи, че няма проблем с това, че Бойко Борисов и Делян Пеевски също са поставили подписи под кандидатурата му.

Той изясни пред медиите, че всичко при него е заявено, чисто и и транспарантно. На въпрос, обвързван с имотни покупко-продажби, Белазелков обясни, че е подарил апартамент на своята племенница и половин апартамент кръщелника си и това е всичко.

По отношение на това какъв хонорар е взимал за образованието на нотариуси през 2015 година през Министерството на правораздаването претендентът за парламентарен арбитър отвърна, че не помни, само че „ има данъчна декларация и може да се ревизира “.

На въпрос дали би подкрепил узаконяването на еднополовите бракове арбитър Белазелков съобщи, че „ този въпрос въобще не е обсъждан “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР