Моята най-добра приятелка е сестра ми Мия. Откакто се помня

...
Моята най-добра приятелка е сестра ми Мия. Откакто се помня
Коментари Харесай

Моята тайна: Съпругът ми не подозира, че живее едновременно с мен и сестра ми

Моята най-хубава другарка е сестра ми Мия. Откакто се помня двете вършим всичко дружно – от игра на едни и същи играчки, до четене на едни и същи книги и ястие на една и съща храна. Дори и приятелите ни бяха едни и същи. За някои от вас това може да наподобява необичайно, само че в действителност е по този начин, за какво с Мия сме близначки, а както знаете, близнаците споделят всичко. Никога не съм имала потребност от някой различен в живота си, с изключение на от сестра ми. Тя не ми е просто сестра и най-хубава другарка, а е моят поддръжник, на който мога да опиша и най-съкровените си секрети. Дори когато ходехме в разнообразни колежи, връзката ни не прекъсна. Вероятно тогава сме имали разнообразни другари и цели, само че въпреки всичко останахме близки. Споделяхме си всичко по телефона … от новите ни ползи до клюките в учебно заведение … и сладките момчета, които ни харесваха. Не след дълго и двете завършихме университета и започнахме работа. Мия се реалокира в столицата, а аз останах у дома с родителите ни, само че поддържах непрекъснат контакт със сестра си.

Именно през този интервал на разлъка, се влюбих в Емо – обаятелен предприемач, с който се срещнах на една работна среща. Няколко седмици по-късно станахме двойка, а след три месеца той ми предложи брак. Мия се срещна с Емо по време на фамилен обед. Годеникът ми към този момент знаеше, че имам сестра близначка, само че на мен ми беше занимателно да видя по какъв начин ще реагира, когато срещне друга жена, която наподобява тъкмо като мен. Всички се забавлявахме с Емо, защото той не можеше да ни разграничи и няколко пъти ме обърка с Мия. Наистина, доста се смяхме и никой не очакваше, че събитията ще вземат изострен завой. Една вечер, до момента в който със сестра ми разговаряхме по телефона, тя ми призна, че харесва Емо и освен като шурей. Леко засрамена, тя разкри, че се е влюбила в него. Ако си мислите, че съм се шокирала или обидила от думите й, доста грешите. Някак си знаех, че Мия ще обикне годеника ми по този начин, както и аз, тъй като в предишното сме споделяли едни и същи пристрастености.

Впрочем в никакъв случай не сме пазили загадка една от друга, по тази причина не се учудих, че сестра ми, че сестра ми е толкоз откровена с мен. Реших да направя немислимото и предложих на Мия, от време на време да си сменяме местата – без негово познание. Той по този начин или другояче не можа да ни разграничи. На сватбата и двете бяхме булки. През една част от тържеството, аз стоях до Емо, а през останалата – Мия облечена в булчинска рокля. Никой не разбра какво се случва. Просто желаех сестра ми да преживее най-важния ден в живота ми по същия метод, както и аз, и бях толкоз щастлива, когато видях по какъв начин Емо я целуна. Оттогава постоянно си споделяме брачна половинка ми. Често тя вечеря с него след работа, вместо мен. Или пък вървят на шопинг и Мия се преструва, че съм аз. Въпреки всичко се усещам зле от метода, по който неистина брачна половинка си. Може би в миналото ще му разкрия истината, не и в този момент. Обичам го, само че сестра си обичам доста повече. И към този момент единствено желая тя да е щастлива.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР