Моят тъст почина миналия месец, дни преди 99-ия си рожден

...
Моят тъст почина миналия месец, дни преди 99-ия си рожден
Коментари Харесай

Докато последните авангарди на Най-великото поколение преминават, 7 неща, които трябва да знаете, когато се грижите за родител

Моят тъст умря предишния месец, дни преди 99-ия си рожден ден. Той живя с нас 13 години. Той беше популярен човек, деец от Втората международна война, който обичаше жена си и отгледа три деца.

С утежняването на съдовата му деменция – за разлика от заболяването на Алцхаймер, дълготрайната му памет остана непокътната съвсем до края – жена ми щеше да му покаже прочут филм. „ Кръстникът “ се пускаше най-често, следван от „ Патън “.

Родителите му са родени в Сицилия и той не говореше нищо друго с изключение на сицилиански италиански, до момента в който не отиде в държавно учебно заведение в Ню Йорк. Актьорите в " Кръстникът " бяха подготвени да приказват на акцент. Попитах го след една такава сцена дали може да ги разбере.

домашните грижи са по-евтини от изпращането на родител в заведение – и постоянно ще осигурите по-добра грижа на обичан човек, в сравнение с чужд. (iStock)

„ Всяка дума, “ отвърна той с усмивка.

И като флот Seabee на Съединени американски щати, моят тъст дебаркира в Норма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР