Моят приятел Бойко Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги

...
Моят приятел Бойко Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги
Коментари Харесай

Манфред Вебер: Моят приятел Бойко Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги е грижа за гражданите

„ Моят другар Бойко Борисов и ГЕРБ са потвърдили, че ги е грижа за жителите и че поставят грижа за подобряването на качеството на живот в стотици български градове и райони. ”

С тези думи ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер пожела триумф на локалните избори на претендентите на ГЕРБ.

„ ГЕРБ е водеща политическа мощ в локалната политика повече от 16 години. На последните локални избори ГЕРБ имаше 144-ма кметове “, споделя още в специфичното си видеообръщение Вебер.

Той напомня в какво партията е мощна на терен:

„ Пътища, метро, канализация и инфраструктура, публичен превоз, детски градини, зелени пространства, спортни зали, културни центрове и библиотеки, цифрови услуги за жителите – това е действителността на терен. “

„ Бойко Борисов и ГЕРБ са тези, които стоят покрай хората, до жителите, като същински представители на Европейската национална партия – партията на хората.

Ние се застъпваме за полезностите и добродетелите, внасяме подготвеност и професионализъм и знаем по какъв начин да подобрим живота на хората и да осигурим качество, непоклатимост и сигурност.

Затова на 29 октомври гласувайте за претендентите на ГЕРБ за локалните избори! “, приключва водачът на ЕНП.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР