Моят дом е моята крепост. Няма значение че преди около

...
Моят дом е моята крепост. Няма значение че преди около
Коментари Харесай

Алексей Петров изригна: Бойко Найденов ми носеше ракетите за тенис, като трябваше да става зам.-главен прокурор, той е свързан с Цветан Василев

Моят дом е моята цитадела. Няма значение че преди към 7 година Цветанов ми прати неканени посетители, та се наложи филми да снимаме и да местим масата. Позволих си за доста дребна сума да осъдя България в Страсбург. Това съобщи в ефира на Нова телевизия преподавателят по корпоративна сигурност и някогашен консултант на Алексей Петров. Знаете ли кой се опита да ви убие преди 2 година: " Да, оказа се, че тази скица, която тогава въведохме със стимулиране на търсене на информация, получихме доста. Към днешна дата нещата са в ход, поръчителите са разкрити. Не съм допускал, че толкоз обратно във времето с работата си в ДАНС съм засегнал ползи. Има малко политика, партийност, бизнес, малко възмездие ", сподели той.

" Казвам единствено едно - преносителят на парите след арестуването на " обвиненко " се е обърнал за подпомагане към районен партиен водач за търсенето на юрист. Става дума за партийно-политически претекстове бе квалифицирано като терористичен акт ", добави Петров.

Той посочи, че още върви с защита и, като нещата приключат, тогава ще се успокои.

Запитан за какво атакува Бойко Найденов по отношение на тематиката с отвличането: " Седя зад думите си. Започвам да си мисля кои са наглите - тези в пандиза или ръководителите на следствието. Имам доказателства, че той се е записал за доказателство, което значи, че той не е бил зад бюрото. В никакъв случай не върша ответен удар, възмездие или контраофанзива. Като се проверяват предходни отвличания, той оневинява незаконно Валентин Михайлов, че е показал цялостната информация на проверяващите. Михайлов декларира: " Да, аз съм взел участие и при дърпане на хора и при взимане на откуп ". Ама би трябвало да кажеш с кого си взел участие и на кого си дал рушвет. Бойко Найденов в действителност не търси причинителите, а търси да припише някому закононарушение, което не му харесва ".

" Аз трябваше да ида в ареста, не тъй като съм направил нещо, а тъй като съм неуместен. Приписват се закононарушения на различен. Хората, взели участие в следствието, имат интерес да се прикрият парите ", съобщи Петров.

" Бойко Найденов ми носеше ракетата за тенис на корт, когато трябваше да става зам.-главен прокурор във времето когато бях шеф на ДАНС. Аз тогава му бях доста необходим ", добави той.

Петров посочи: " Още като бях в ДАНС, бях единствен чиновник, занимаващ се с КТБ още през 2008 година Тогава завоювах омразата и на Цветан Василев. Оттогава изследвам и проучвам връзка сред Найденов и Василев, тъй като Василев, с цел да построи такава пирамида, му е нужна и защита, и прислужници ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР