Моят баща Стефан Данаилов вече е в рая. Така мисля,

...
Моят баща Стефан Данаилов вече е в рая. Така мисля,
Коментари Харесай

Синът на Ламбо - Владимир Данаилов: Татко вече е в рая!

" Моят татко Стефан Данаилов към този момент е в парадайса. Така мисля, уповавам се и баба ми Лиляна, която си отиде доскоро повече от 40 дни, и тя да е там. Любимите ми близки, хората, с които израснах, минаха своя път тук на земята и вероятно са си взели урока и към този момент са на по-хубаво място от тук. "

Това споделя доктор Владимир Данаилов, синът на именития Стефан Данаилов, часове откакто кацна в България за панихидата на баба си Лиляна и срещите със фамилията.

" Имам единствено три дни. Взел съм си ги, с цел да видя майка ми, която има потребност от мен в този момент. Иначе осем месеца съм работил, без да почивам и един ден, само че не се окайвам. Да си лекар е предопределение, наясно съм, че по този начин ще бъде и отсега нататък ", споделя Влади.
 Влади не сънува татко си, а си приказва въображаемо с него Влади не сънува татко си, а си приказва въображаемо с него


36-годишният правоприемник на артиста е в София и с цел да е до майка си при подялбата на имуществото на баба си, откакто се отвори наследството й. Ирен Кривошиева има сестра и двете се видяха на 40-те дни от кончината на майка им Лиляна. Приживе някогашната адвокатка бе дълги години зам.-кметица на Александър Янчулев и разполагаше с доста парцели и два жилището.

" Никога не съм се блазнил от материалното. Не съм профукал наследството на баща, както писаха, тъй като всеки лев отива за моето обучение. Имам да погасявам и студентски заем. Със брачната половинка ми Виктория живеем обикновено, като всички. Тя е учителка в детска градина, оправяме се ", споделя Влади.
 Влади Данаилов и починалият му татко Стефан Данаилов Влади Данаилов и починалият му татко Стефан Данаилов


Той е благополучен с избраницата на сърцето си, само че не желае да приказва за Виктория, защото тя го е помолила за това. " Жена ми не обича показността, известността, родителите й са богати, само че не се възползва от това. А пък аз станах на 36 години и чак в този момент разбрах какво тъкмо желая и открих метод, по който да се осъществявам. Дълго следих хора към мен на 20 години женени, на 30 към този момент с огромни деца, на 50 се развеждат, ненавиждат се. Не желая да съм като тях. Чаках дълго този миг и точния човек за мен. И двете ми се случиха. Намерих смисъл на живота си, открих и любовта. По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. И, да, несъмнено съм успокоил много от хората, които се притесняваха за " този лудия ". Е, уповавам се всеки като мен да откри смисъла. Моят в този момент е да съм доктор ", споделя Данаилов, който от осем месеца е общопрактикуващ лекар в болничното заведение в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от сполучливо и Влади даже е имал достойнството да бъде на корицата на здравно списание в Щатите, облечен в докторска престилка. Данаилов-младши постоянно дава изявленията на тематика опазване на здравето и се е трансформирал в същинска сензация. След като приключи образованието си в университета " Маршал ", а специализацията му по нефрология продължи повече от половин година, Владимир към този момент има право да отвори и личен кабинет.

" Не съм броил тъкмо, само че най-малко 16 индивида си отидоха пред очите ми, в ръцете ми. Плачеш с тях, разбираш ги, страдаш. Много постоянно ми се случва да се апелирам с тях и постоянно го върша. Това ги успокоява ", споделя Данаилов.



Самият той, когато има сложен интервал в живота си, се обръща " със сърцето " към татко си. " Често си приказвам с него по този метод, мислено, мисля си какво би направил той, какво щеше да каже той, усещам го като част от мен, като че ли е до мен. Понякога даже му желая амнистия за някакви нелепости, които върша. И постоянно ми е тъжно за него ", прям е Владимир.

От роднините тук лекар Данаилов се чува и вижда най-често с племенницата на Ламбо - режисьорката Росица Обрешкова, и щерка й Стефания. " Всички са доста готини, погаждам се с тях ", споделя Влади.

Той се радва и на майка си Ирен Кривошиева, която по думите му " няма да остарее, тъй като е като вятъра - непрекъснато прави доста неща едновременно ". " Тя е като баба ми, и на 100 години да стане, отново ще наподобява по този начин млада ", радва се Влади.
 Ирен Кривошиева със сина си Ирен Кривошиева със сина си


На 36-годишния правоприемник на Мастера са му най-странни българките, които пробват да наподобяват друго, като си вършат доста пластични интервенции.

" Красотата е вътрешна, те се стремят като всички към външния тип, а това е преходно. Човек остарява, няма по какъв начин, само че маловерието в човешката душа и тази лакомия ни унищожава - и нас, дето сме от изтока хората, и тези, които са на запад ", споделя Влади.

Той е безапелационен, че няма по какъв начин стрелбите, които се случиха в Сърбия, да нямат отзвук и у нас. " Това е ежедневие в Съединени американски щати. Парите и гоненето на материалното направиха так, че хората не се понасят, гледат един през различен и разчитаме на чудеса - някой да пристигна и да ни измъкне от блатото. Същото следим и с избора на държавно управление. Няма по какъв начин да стане, в случай че сами не си помогнем. Иначе чудеса стават, да, и аз съм виждал такива - бързо лекуване, непредвидени резултати в проучвания на пациент, само че те са необичайност. Не може единствено да разчитаме на този горе, би трябвало сами да се измъкнем от нищетата ", счита доктор Данаилов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР