Моя страна, моя България“ се превърна в кючек за потрес

...
Моя страна, моя България“ се превърна в кючек за потрес
Коментари Харесай

Нечувана гавра! Направиха на кючек "Моя страна, моя България"!

„ Моя страна, моя България “ се трансформира в кючек за шок на народа. От една страна, в новия вид се споделят истини, от друга, това си е кръчмарска ария. А мнозина в обществените мрежи я нарекоха „ подигравка с последното свято нещо у нас “. „ Кавъра “ го направи финалистът от „ Гласът на България “ Кристофър Галовски, прочут още като Фараона, написа " Телеграф ".
Химн
Кючекът е изработен по този начин, че да наподобява като подигравка с песента, одобрявана от мнозина като всекидневен химн на родината. Само че текстът е изменен. Рефренът е изработен на: “Моя страна, моя Германия. Тук ще си отгледам аз децата “. И още: „ Продадоха я тази страна, ограбиха я. Няма да се връщам аз, децата си ще взема аз в Германия “. А девойки тресат телеса в клип към парчето.
Реакция
Емил Димитров-младши, синът на легендата, също музикант, реагира: „ Лошото е, че не се сюрпризирам до каква степен стигнахме като общество. Безумно и тъжно. Това е засегнатост за всички, за които България значи нещо “.

Той разясни: „ Въпросният „ кавър “ на “Моя страна, моя България “ е неоторизирано прилагане, което нарушава няколко члена на закона. Предприети са съответните ограничения в обществените мрежи и YouTube. Благодаря на всички, които алармираха. „ Музикаутор “ също предприе съответните ограничения “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР