Мотото От предприемачи за предприемачи“ обединява повече от 15 успешни

...
Мотото От предприемачи за предприемачи“ обединява повече от 15 успешни
Коментари Харесай

Успешни български предприемачи разказват истории на успеха на първата Sales Club Conference

Мотото „ От бизнесмени за бизнесмени “ сплотява повече от 15 сполучливи имена от бизнеса

Пилотното издание на единствения по рода си бизнес конгрес ще се организира на 30 септември /петък/ в Sopharma Business Towers Event Center от 10 до 18 ч.

В последния ден от месец септември гости, посетители и участници в събитието ще имат опцията да чуят и видят провокациите и нововъведенията, през които компании от разнообразни сфери на стопанската система и бизнеса минават, с цел да продължат да развиват сполучливо своите марки и да заемат челни места в бизнес сегментите си.

Sales Club Conference ще покаже престижи от сферата на образованието, застраховането, продажбите и онлайн търговията, автоматизацията, дигитализацията, новите технологии, бизнес развиването, сполучливите практики за представяне, работа със обществените канали и още.

Събитието има за цел да събере на едно място изявени експерти, които да споделят познания с начинаещи бизнесмени. Слоганът „ От бизнесмени за бизнесмени “ насочва към шерването на познания и нуждата от продан на опит в българската бизнес екосистема. Сред лекторите са престижи като Милена Стойчева, изпълнителен шеф на JA Bulgaria, доктор Светлин Наков, Software University, Генчо Керезов, заместник-кметът по дигитализации на София, Борис Христов, съосновател на 356labs и първият българин с курс в LinkedIn Learning, Ник Чакъров - the eCommerce Masters, Жанет Найденова, ръководител на УС на Българската е-комерс асоциация, Емил Вагенщайн, вторият чиновник на Ozone.bg и сегашен началник на целия маркетинг на марката и още.



„ Над 15 презентации от трите подиуми на събитието ще бъдат разказани историите на редица сполучливи марки и по какъв начин се случва триумфът във времена на непрекъсната динамичност, икономическа рецесия и нужда от устойчиви бизнес политики “, споделя Андреан Борисов, съосновател и ръководещ сътрудник на българската софтуерна компания Codexio, организатор на Sales Club Conference 2022.

Теми като „ Как да продаваш онлайн даже и по време на рецесия? “, „ Тенденции и провокации пред електронната търговия “, „ Болките на растежа или провокациите по пътя от дребната до огромна компания “, „ AI чатбот за уеб страницата – от А до Я “, „ Образование и бизнес “, „ Автоматизация и оптимизация на бизнеса “ ще бъдат акценти в на първото издание на Sales Club Conference 2022. Посетителите и участниците в събитието, също по този начин, ще имат опцията да се срещнат и с разнообразни решения за софтуерна сигурност, отбрана и оптимизация на бизнес процеси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР