Motorola трябваше да покаже флагманския си модел по време на

...
Motorola трябваше да покаже флагманския си модел по време на
Коментари Харесай

Motorola Edge+ и как ще изглежда флагманът

Motorola трябваше да покаже флагманския си модел по време на MWC 2020, само че за жалост ревюто бе анулирано, а с него отлетяха и представянията на още забавни технологии.

Стив Хамърстофер от Pricebaba обаче е решил да пресъздаде визията на новия телефон на Motorola в графики, основани на инженерни рисунки и елементи.

Дори и без разкриващите цялостната хубост на модела фотоси, телефонът, чието име най-вероятно ще е Motorola Edge+, звучеше много обещаващо

Този модел ще е крачка към завръщането на Motorola в премиум сегмента, след недотам сполучливото показване на Moto Z2 Force преди две години.

Засега слуховете са, че Edge+ ще е с екран с диагонал сред 6.5 и 6.8 инча, и ще разполага с 90Hz периодичност на освежаване.

Названието на модела се дължи на овалите в двете страни на екрана, които основават усещане за още повече пространство.

На гърба на телефона ще има тройна камера, чийто спецификации към този момент са незнайни, само че пък знаем, че наоколо до датчиците ще има микрофон с уединяване на странични шумове.

Знаем обаче, че Motorola Edge+ ще разполага с процесор Snapdragon 865 и модем Snapdragon X55, които са сериозен мотив за флагманските упоритости на телефона.

Моделът най-вероятно ще предложи до 8GB RAM и най-малко 128GB място за данни при базова настройка.

Батерията ще е с 5170mAh, с цел да не свършва бързо под напора на 5G модема.

Новата дата за формалното оповестяване на телефона към момента не е конкретизирана, само че надали ще чакаме още дълго. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР