Motorola се цели в клиентите на високия клас смартфони с

...
Motorola се цели в клиентите на високия клас смартфони с
Коментари Харесай

Motorola представи интересен смартфон с конкурентни характеристики

Motorola се цели в клиентите на високия клас смарт телефони с ново устройство с доста конкурентни характерности. Представеният по-рано през днешния ден Edge 30 Pro се отличава с последно потомство процесор, 12GB RAM памет и ослепителен екран.
`Motorola

Започвайки с екрана с диагонал от 6.7 инча, той предлага pOLED технология, 10-битови цветове, Full HD+ резолюция и периодичност на освежаване до 144Hz.Дисплеят поддържа и работа със стилус, като да вземем за пример новият Smart Stylus с над 4000 равнища на напън.

`Motorola

Камерите са общо четири на брой, като главната оптика включва 50MP датчик с бледна F1.8, 50MP датчик с ултраширокоъгълна камера, настоящ още като оптика за макро фотоси, както и 2MP датчик, който способства за по-голяма дълбочина при фрагментите. Предната камера е с резолюция от 60MP, тя е ситуирана в горната част на екрана в централната част.
`Motorola

Процесорът е Snapdragon 8 Gen 1, а смарт телефонът предлага още 12GB RAM и 256GB място за предпазване. За по-добър тон способства Dolby Atmos технология, а типично за множеството смарт телефони в последната година се предлага и 5G съгласуваност. Батерията е с потенциал от 4800мАч и разрешава бързо зареждане с до 68W. Цената на модела е 800 евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР