Motorola съвсем скоро възнамерява да предложи на пазара нов мод,

...
Motorola съвсем скоро възнамерява да предложи на пазара нов мод,
Коментари Харесай

Motorola осигурява поддръжката на 5G мрежите за старите смартфони

Motorola напълно скоро има намерение да предложи на пазара нов мод, който ще добави поддръжката на мобилните мрежи от пето потомство за няколко модела смарт телефони от серията Moto Z.
Новият мод е изработен във типа на калъф с вградена електроника . Благодарение на нея, телефонът може да работи в 5G мобилните мрежи – да получава и изпраща информация с гигабитова скорост. Модът ще може да се употребява както със смарт телефоните на Motorola, които в този момент се продават на пазара, по този начин и с новите модели смарт телефони на компанията, които още не се продават.



Информацията е на известния интернет портал xda-developers. Специалистите на уеб-ресурса допълват, че Motorola има намерение напълно скоро да показа нов модел от серията Moto Z. Това е смарт телефонът Moto Z3 Play с 6-инчов AMOLED екран със напълно тънки рамки, резолюция 1920х1080 пиксела и съответствие на страните 18:9. Според тази информация, новият телефон ще се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 636 с осем Qualcomm Kryo 260 процесорни ядра с тактова периодичност до 1,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Адрено 509. Устройството ще разполага с 4 GB оперативна памет, двойна съществена камера и акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР