Motorola представи най-новото попълнение в семейството на Edge: motorola edge

...
Motorola представи най-новото попълнение в семейството на Edge: motorola edge
Коментари Харесай

Посрещнете най-тънкия 5G смартфон наоколо: Moto Edge 30

Motorola показа най-новото попълнение в фамилията на Edge: motorola edge 30. С мощна 50МР система от камери, ултра равен 144Hz, 6,5-инчов FHD+ OLED екран, мултиизмерен Dolby Atmos® тон и енергийно-ефективната мобилна платформа Snapdragon® 778G+ 5G, новото edge устройство подсигурява впечатляващо потребителско преживяване, събрано в грациозен и съвременен дизайн.

Edge 30 е най-тънкият 5G смарт телефон в своя клас. С дебелина едвам 6,79 мм, устройството заема по-малко място в джоба ви и пасва съвършено на ръката ви, като въпреки всичко е снабдено с впечатляващи функционалности. Edge 30 се отличава и с прелъстителен външен тип, притежавайки фини, сходни на скъпоценни камъни шарки, които се трансформират при наклоняване на телефона от една страна на друга, с цел да придадат още повече дълбочина.

Камера с най-съвременни благоприятни условия

Edge 30 разполага с 50 МР датчик за ултраширока камера, 32МР специфична предна камера и най-усъвършенстваната 50 МР камера с висока разграничителна дарба на Motorola, която употребява най-новия стандарт за автофокус на флагманите – Instant All-Pixel Focus. Докато обичайните технологии за фокусиране употребяват към 3% от пикселите, Instant All-Pixel Focus употребява цялостния им потенциал – и във отвесни, и в хоризонтални разновидности, с цел да се реализира по-бърз и акуратен резултат при всякаква светлина. Тази система ви разрешава и да снимате с 32 пъти повече пиксели за фокусиране.

Камерата разполага и с още впечатляващи преимущества – такива са опцията за снимане на кристално ясни елементи по време на дневна светлина. С настъпването на нощта, камерата пропуща повече светлина, комбинирайки всеки четири пиксела в един голям ултра пиксел. Освен това оптичната стабилизация на изображението (OIS) отстрани нежеланите вибрации, тъй че да можете да заснемате най-ясните и кристални фрагменти. Имате и опция да записвате HDR10 видеоклипове с над един милиард цветови нюанса – за допустимо най-реалистично описване на видео истории.

Често се случва приложения като TikTok, WhatsApp и Instagram да повлияят отрицателно на качеството на камерата и фрагментите. Създавайки Motorola Edge 30, eкипът на Motorola е обърнал особено внимание на продуктивността в области като визуализация на лица, запис на видео с предната камера, видео чатове или доста понижаване на шума при снимане на неподвижни изображения – това е една от аргументите новото edge попълнение да бъде мечтаното устройство за основателите на наличие.

С Edge 30 обичаните ви излъчвания и игри също доближават нови равнища на потребителско преживяване. Устройството разполага с 6,5- инчов OLED екран със 144HZ периодичност на освежаване и HDR10+, който дава отговор на кинематографичните стандарти DCI-P3 за цветови обсег, бляскавост, акуратност на цветовете и равнище на контрастност, тъй че да можете да гледате всичко в над един милиард цветови нюанса. Двата огромни стерео високоговорителя, снабдени с мултиизмерния Dolby Atmos® тон, също добринасят за по-завладяващо зрително преживяване.

Ултра мощна продуктивност

Мощта на Snapdragon 778G+ придава голямо нарастване на продуктивността във всеки смарт телефон детайл – от игрите, които играете, до видеоклиповете, които заснемате. Можете умерено да изтегляте приложения, да организирате видео чатове без закъснение, и да се свързвате с най-бързите Wi-Fi 6E мрежи с модернизиран модем. Най-новото Edge попълнение разполага с до 8 GB RAM и до 256 GB място за съхранение– задоволителни за всичко.

С Motorola edge 30 можете и да разгърнете устройството си с ReadyFor, което усилва всичко, на което е кадърен смарт телефонът ви. Достатъчно е единствено да се свържете безжично с екран или тв приемник.

Освен всичко, Motorola edge 30 не заменя впечатляващата приложимост и скорост на 5G. Мощната батерия с 4020 maH е основана, с цел да издържи и поддържа впечатляващите функционалности на Motorola edge 30. Ако имате потребност от бързо зареждане, TurboPower™ 30 идва на помощ, осигурявайки часове сила единствено за няколко минути зареждане.

Motorola Edge 30 ще бъде разполагаем на цена от 849 лева

правни отводи от отговорност

Някои характерности, функционалност и спецификации на продукта могат да зависят от мрежата и да подлежат на спомагателни условия и такси. Всички те подлежат на смяна без предупреждение. MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и семейството марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO и TINKREALITYса търговски марки на Lenovo. Snapdragon, Qualcomm Adreno, Snapdragon Elite Gaming, Snapdragon Spaces и Snapdragon Sound са артикули на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни сдружения. Qualcomm, Snapdragon, Adreno, Snapdragon Elite Gaming, Snapdragon Spaces и Snapdragon Sound са търговски марки или регистрирани търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и други страни. Wi-Fi е комерсиална марка на Wi-Fi Alliance. USB Type-C® и USB-C® са регистрирани търговски марки на USB Implementers Forum. Dolby, Dolby Vision и Dolby Atmos са измежду записаните и нерегистрираните търговски марки на Dolby Laboratories, Inc. в Съединени американски щати и/или други страни. Гугъл и Android са търговски марки на Гугъл LLC. Всички други търговски марки са благосъстоятелност на съответните им притежатели. © 2022 Motorola Mobility LLC. Всички права са непокътнати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР