Motorola Moto G7 – предстоящ смартфон от концерна Lenovo, премиерата

...
Motorola Moto G7 – предстоящ смартфон от концерна Lenovo, премиерата
Коментари Харесай

Motorola Moto G7 — интересен смартфон от среден клас в стил iPhone X

Motorola Moto G7 – иден смарт телефон от концерна Lenovo, премиерата на който евентуално ще се организира напълно скоро. И това, макар, че от момента на дебюта на модела G6 е минало напълно малко време. В мрежата се появиха две фотоси, на които се вижда прототипа на Moto G7. На фотосите се вижда телефон, който има разрез в горната част на екрана, основан в жанр iPhone X. Такива смарт телефони обаче към този момент има от ден на ден и повече.
Moto G7 се доближава с великански крачки. Да, знаем, че моделът G6 се появи напълно неотдавна. По образеца на Xiaomi, ние виждаме, че производителите на телефони от ден на ден и повече бързат с стартирането на гама от нови устройства. Motorola, евентуално няма да бъде изключение.

Motorola Moto G7 се появи на две фотоси в Weibo. На тях виждаме, че мобилният уред е с разрез в екрана, като на iPhone X. Подобен екран ще получи и Honor 8X Max, който днес се появи на нови рендери. Странното в тази ситуация, е че на този телефон е указано, че това е Moto G6 Plus.

Най-вероятно това е ранен първообраз на Motorola Moto G7. Може би към момента не е определено точното име и евентуално устройството е кръстено за момента на съществуващия модел. На задната част на корпуса се вижда типичния за Motorola дизайн, който компанията употребява от дълго време. Това са двойната камера и логото на производителя. Може би, на гърба ще има и читател на пръстови отпечатъци.

Motorola Moto G7 би трябвало, явно да получи механически спецификации, сходни на своя предходник. Най-важната специфичност ще е дисплеят с прореза в жанр iPhone X. Останалите употребявани детайли би трябвало да бъдат доста сходни. Предполагаемите характерности на Moto G7, които се основават на слуховете, можете да ги видите по-долу. Те към момента не са цялостни. За повече информация е нужно да изчакаме още малко.
екран с разрез (резолюцията най-вероятно е Full HD+)8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 630 или подобендо 6 GB RAM32 GB или повече свободно пространство за данничетец на карти памет microSDселфи камера – липса на информацияосновна камера 12 + 5 Mp с LED-светкавицабатерия с потенциал 3200 mahWi-Fi, Bluetooth, GPS/GLONASSLTE модемdual SIMчетец на пръстови отпечатъциAndroid 8.1 Oreo
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР