Моторист загина на Подбалканския път София-Бургас в района на село

...
Моторист загина на Подбалканския път София-Бургас в района на село
Коментари Харесай

Моторист загина на Подбалканския път край с. Копринка

Моторист почина на Подбалканския път София-Бургас в региона на село Копринка.

Няма жертви и съществено потърпевши

Инцидентът е случил през днешния ден малко след 10 часа през днешния ден, съобщи кореспондентът на БГНЕС в района.

Движението в региона е затруднено. Причините за случая се обясняват.

 Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°  Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев България 2 мин. Задържаха хакера с псевдоним Емил Кюлев  Приказният свят на легендите и въображението на детето Advertorial 4 мин. Приказният свят на легендите и въображението на детето  Петровден е. Какви са традициите? България 2 мин. Петровден е. Какви са традициите?  Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи Тази събота и неделя 2 мин. Валерия Велева: В Движение за права и свободи върви развой на ликвидиране и той ще продължи  Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “ Тази събота и неделя 4 мин. Тошко Йорданов: Третият мандат е „ преговаряне на безпристрастен терен “  Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор България 2 мин. Започва регистрацията на делегатите на Патриаршеския изборен църковен събор  Времето в събота: Слънчево с температури до 35° България 2 мин. Времето в събота: Слънчево с температури до 35°

Междувременно от МВр оповестиха, че четирима души са починали, а други 33-ма са ранени при 29 пътнотранспортни катастрофи в страната през миналото денонощие. 

В София е имало три тежки и 24 леки произшествия, при които са ранени трима души.

По информация на Министерство на вътрешните работи за bTV са се блъснали тир и бус

От началото на месеца в страната са станали 657 пътни случая с 47 умряли и 773-ма ранени. Катастрофите от началото на годината са 3180, като при тях са починали 194 индивида, а 3919 са потърпевши.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР