Моторист от София е пострадал след като се блъснал в

...
Моторист от София е пострадал след като се блъснал в
Коментари Харесай

Моторист блъсна крава в ломско село, счупи си 4 ребра

Моторист от София е потърпевш откакто се блъснал в крава в ломското село Василовци, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на МВР-Монтана. Свирепият конфликт сред млекодайното добиче и двуколесния болид е станал към 13.30 часа през вчерашния ден на ул. "Димитър Благоев " в село Василовци.

48-годишен столичанин с букви Д.Ц. управлявал мотоциклета си "Кавазаки ЕХ 500”, когато на кръстовището с ул. "Шейново " блъска ненадейно излязла на пътя крава.

При жестокия удар лидерът паднал с мотоциклета си на земята и се наранил. След обзор в ломската болница станало ясно, че има 4 счупени ребра. Мъжът обаче отказал да бъде оставен за лекуване. При ПТП-то са породени и материални вреди на мотоциклета. Няма информация за положението на кравата.

Мотористът е пробван за алкохол, като тестът е негативна. Съставени са му 2 акта по Закона за придвижване по пътищата и един по Кодекса за застраховането.

20-годишният пастир С.Х. от село Василовци, който отговарял за кравата, също отнесъл акт. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР