Моторист не спря на стоп палка и прегази полицай във

...
Моторист не спря на стоп палка и прегази полицай във
Коментари Харесай

Мотористът, който прегази полицай в село Рогозен, е без книжка и е осъждан

Моторист не спря на стоп палка и прегази служител на реда във Врачанско. Водачът е бил без удостоверение за съответната категория. Той е осъждан и преди и има няколко нарушавания на пътя. Установен е и е арестуван за 24 часа.

Униформеният е настанен в болница с фрактури на крайници

По думите на сътрудника на ранения служител на реда мотористът се е движел бързо, понижил, а по-късно внезапно е нараснал скоростта и е блъснал служителя. 

„ Служител беше блъснат при осъществяване на служебните си отговорности с грубост и предумисъл. Помислих, че ще го изгубя. Той не спря, продължи с и висока скорост и влезе в селото. След това за миг се появи в далечината за 30 секунди и изчезна. Виках го да пристигна, само че продължи в друга посока, чиста безотговорност “, сподели Евгени Шереметов, очевидец и сътрудник на ранения служител на реда.

По думите му такива  произшествия  са процедура в региона. 

По първични данни става дума за лишаване на преимуществото

Мотористът е 23-годишен и е систематичен извършител, споделиха от полицията.

„ Има няколко акта, формирани за непокорство на контролни органи, за нерегистрирано транспортно средство. Има даже две присъди за ръководство на нерегистрирано моторно транспортно средство “, добави Николай Стефанов, шеф на групата за пътен надзор.

Униформеният е настанен в болница с фрактура на крайници. Предстои му незабавна интервенция. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР