Моторист, който решил да зареди гориво на бензиностанция, която е

...
Моторист, който решил да зареди гориво на бензиностанция, която е
Коментари Харесай

Вълшебна бензиноколонка: Начислена сума има, но гориво - не ВИДЕО+СНИМКИ

Моторист, който решил да зареди гориво на бензиностанция, която е част от една от огромните верига в България, попадна на странна и неправилна обстановка. Това се случило на обект на ОМВ в София на ул. “Опълченска”, преди кръстовището с бул. “Сливница”.



На видео, което той споделя в мрежата, се вижда по какъв начин подвига револвера, с цел да зареди бензин самичък, а апаратът стартира да регистрира – без даже да е подложен в резервоара, като съгласно него не е натиснат и спусъка. Така се начисляват 22 стотинки.

После мъжът взема решение да зареди от другия вид гориво, само че колонката още веднъж стартира да регистрира – даже когато единствено държи револвера. Сумата пораства последователно, като стига до близо 80 стотинки.



Тогава мотористът взема решение, че няма да зарежда гориво на въпросния обект и ще продължи по пътя си.

Служители на обекта обаче упорстват той да заплати начислената сума. Мъжът заплаща 77 стотинки, за които гориво не е получил.





Касиерката разяснява, че на другата заран ще каже на управлението, а незабавно може да я спре. Дали обаче това е сторено не излиза наяве. Няма информация и има ли други ощетени водачи.

Коментиращите под видеото са възмутени от споделената преживелица и се надяват сходни нарушавания да бъдат прекъснати. Вижте част от мненията им:

“Нека хората видят по какъв начин ни кле***. Не стига, че бензина безценен тия отново в допълнение ни обработват”, гласи един от мненията.

“Този проблем е единствено в огромните бензиностанции”, прибавя различен жител.

“Представи си, в случай че заредиш ТИР, защо дране става въпрос “, написа различен.

“Колко ли хора из цяла България заплащат такса " глезене на револвер "? “, чуди се водач.

Сигнали за нередности в отчитането на заредено гориво по бензиностанции в страната е имало и преди. А това е предизвикало и инспекции от виновните органи.

Каква е повода за странното таксуване в съответния случай, за момента не е ясно.

GlasNews.bg продължава да следи случая.

Цялата обстановка вижте във видеото:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР