Моторист е загинал при тежка катастрофа със златното момиче от

...
Моторист е загинал при тежка катастрофа със златното момиче от
Коментари Харесай

Моторист загина в тежка катастрофа с едно от златните момичета на художествената гимнастика

Моторист е умрял при тежка злополука със златното момиче от ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова, написа "Телеграф “. Инцидентът е станал в събота към 16:00 часа в Казичене, само че за него не е обявено в формалния бюлетин на Министерство на вътрешните работи.
За злополука с умрял моторист в Казичене написа в мото група във "Фейсбук “. Ден по-късно в обществената мрежа майката на починалия – Вили Чакърова, разкри, че синът й е умрял при случай с известната гимнастичка.
"Златното момиче гимнастичката Любомира Казанова погуби моят наследник в злополука на 24.08.2019-та. “ – по този начин стартира постът на Вили Чакърова-Палпурина, която губи своя наследник Васил във съдбовния случай.
Постът оповестява още, че на никое място в медиите не се споделя името на участничката в злополуката – Любомира Казанова.
"С връзки можеш да се отървеш благо момиче и да изопачиш истината, само че на съвестта ти ще лежи един убит живот. Моля за публичност и правдивост! За една майка няма по-голям смут от това да надживее детето си “ – приключва известието на майката Вили.
До момента единственото несъмнено е, че 45-годишният Васил Палпурин не е имал късмет да оцелее, откакто си е блъснал главата след съвсем челния удар с колата на бронзовата олимпийска медалистка от Рио 2016. Твърди се, че починалият е карал пистов мотор без каска. Част от мотористите означават в обществените мрежи, че техният сътрудник е карал бързо и не е спрял на знак "Стоп “.
"Карал е доста бързо, с към 100 км/ч. Не е спрял на стопа и е бил гол до кръста “, описват близки на гимнастичката пред "Телеграф “.
"Брат ми живее в центъра на Казичене и тя живее там. Това, което знам, е че брат ми е карал мотора и е идвал от сладкарницата, вървял е по основен път. Има "Стоп “, само че той е доста забулен от шубраци. Васил е знаел, че го има този "Стоп “, има и лежащ служител на реда, а пред него е имало рейс. Там има спирка. Той е изчакал рейса и траял. Важно е да се знае, че знакът е на най-малко 150 метра от удара. Всички го упрекват и в следствието споделят, че той не е спрял на стопа “, споделя сестрата Валентина пред lentata.com.
"Искам единствено публичност. Нито желая обезщетение, нито ми трябват пари, тъй като нищо няма да върне брат ми “, добавя тя.
Сестрата на починалия е била посъветвана при срещата си със следователката да търси очевидци, да беседва с кмета, с цел да ревизират има ли някъде охранителни камери, които може да са записали случая, станал покрай кметството.
Починалият Васил Палпурин е бил интернационален водач. На профила си във "Фейсбук “ театралничи върху пистова "Ямаха R1”. По случая би трябвало да се проведат механически експертизи, с цел да се откри скоростта на двете транспортни средства. Предстоят разпити на очевидци.
Любомира Казанова стана известна като златната запаса. Тя размени в ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство. След олимпийските игри в Рио де Жанейро, където завоюва бронзов орден, Казанова приключи кариерата си. През септември предходната година тя се ожени за гребеца Александър Александров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР