Моторист е с опасност за живота след жестока катастрофа в

...
Моторист е с опасност за живота след жестока катастрофа в
Коментари Харесай

Моторист-пенсионер бере душа след кървав удар край Монтана

Моторист е с заплаха за живота след жестока злополука в Монтанско, оповестиха от полицията. Пътният случай е станал през вчерашния ден към 21 часа на пътя сред село Вирове и Монтана.

61-годишният монтанчанин Е.П. е карал мотоциклет " Ямаха Версати " с монтанска регистрация с посока на придвижване от Лом към Монтана. При ляв завой в резултат на придвижване с несъобразена скорост лидерът губи надзор над мотоциклета, навлиза в насрещната пътна лента. В този миг се блъска в насрещно движещия се лек автомобил " Фолксваген Голф " с врачанска регистрация, благосъстоятелност и ръководен от 22-годишния Б.Н. от Коздолуй.

Пристигналият на мястото медицински екип оказал първа помощ на мотоциклетиста и той бил превозен и прегледан в незабавното в Монтана. Установено, че мъжът има счупвания на двете ръце, разкъсно-контузни рани и е с заплаха за живота. Пострадалият е настанен за лекуване в МБАЛ Монтана, като му е публикуван ваучър за здравно проучване, написа " Булнюз ".

Водачът на лекия автомобил е пробван за алкохол с техническо средство, като тестът е негативна. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР