Моторът на световния шампион в MotoGP Фабио Куартараро може да

...
Моторът на световния шампион в MotoGP Фабио Куартараро може да
Коментари Харесай

Показаха шампионски мотор oт MotoGP на Moto Expo 2023

Моторът на международния първенец в MotoGP Фабио Куартараро може да бъде прегледан на ревюто Moto Expo 2023, което се организира от четвъртък до неделя в зала Арена София (бивша Арена Армеец).

Освен машината с мощ към 280 к.с. посетителите могат да се срещнат с още над 250 мотоциклета, които са показани на най-големия мотосалон у нас, оповестиха уредниците пред.

Най-търсени от клиентите са скутерите. Моделът на Yamaha X-Max 300, който се създава във Франция, към този момент е разпродаден, а бройките са предплатени още през февруари, изясни Цветомир Цветанов от представителството на марката. Нови за момента няма, защото всяко посланичество има избрани квоти. Легендарният модел Yamaha - R6 към този момент се предлага единствено за писта на цена от 27 000 лева

„ Това са трендовете - повече скутери, адвенчър байкове, ползата към пистовите машини спада и в бъдеще най-вероятно и R1 ще се предлага единствено за писта “, разяснява още Цветанов.

С най-вече модели на ревюто са пристигнали от Honda. Най-мощният от тях е CBR 1000 RR-R/SP. Машината с тегло от 201 кг разполага с 215 к.с.

На щанда на Suzuki с изключение на всички нови модели на марката посетителите могат да видят и едно по-различно Suzuki Hayabusa. То е на първенеца по мил в България – Майкъл Стефанов. С тази машина водачът държи върха 8,78 секунди на ¼ миля, подложен на пистата в Агрино, Гърция.

И на ревюто, както и в международния шампионат по мотоциклетъзъм на писта, най-бързата машина е на италианската марка Ducati.

Повече за ревюто може да прочетете на автомобилния уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР