Мотор на ръста ще станат страните от Азия Средният ръст

...
Мотор на ръста ще станат страните от Азия Средният ръст
Коментари Харесай

Ръст на световните застрахователни премии с над 3 прогнозира Swiss Re

Мотор на растежа ще станат страните от Азия

Средният растеж на застрахователните награди в международен мащаб ще доближи малко над 3% на годишна основа – това сочи последният доклад на Swiss Re Institute. Според документа " Глобална икономическа и застрахователна прогноза 2020 ", растежът на наградите в страните от Азия ще бъде по-голям от междинния и ще доближи % годишно. Анализаторите предвиждат известно закъснение на растежа спрямо предишни интервали, само че на фона на позитивните стопански импулси ще остане на задоволително високо равнище.
Развитието на технологиите в застраховането ще обуслови нарастването на премийния доход и усъвършенства застрахователната отбрана.
Продължаващата комерсиална война сред Китай и Съединени американски щати в дълготрайна вероятност ще донесе риск за световния растеж освен в застраховането, само че и в стопанската система като цяло, сочи отчетът.
Основен източник на търсене, съгласно анализаторите, ще стане Китай и другите разрастващи се страни в Азия. Делът на Китай в световните награди ще се усили от 0,8% през 2000 година до 16% към 2028 година, сочи прогнозата на Swiss Re.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР