Мотопеди опасно слаломират между пешеходци на Крайбрежната алея във Варна,

...
Мотопеди опасно слаломират между пешеходци на Крайбрежната алея във Варна,
Коментари Харесай

Варненец: Имаше много хора, излезли на разходка, майки с колички, деца, пенсионери. Чудо е, че не стана беля

Мотопеди рисково слаломират сред пешеходци на Крайбрежната алея във Варна, алармираха читатели на Varna24.bg .

Проблемът е в правата - наоколо до уейк парка, сред Втора и Трета буна. Там под ската под Делфинариума колите биват извеждани в обособена алея. Има подложен знак Г3 - Движение единствено наляво, само че водачите на мотопеди не го съблюдават, описват хората.

Поредният свеж случай е от миналата неделя. Времето бе топло за сезона, слънчево. Почти нямаше вятър. Алеята гъмжеше от хора. Някакъв с мотопед искаше да продължи след плажа с палмите, по посока Рибарския плаж. На Офицерския плаж обаче има полицейски екип, който го спря. Той обърна и продължи в посока към Евксиноград. Преди уейк парка въобще не се съобрази с пътния знак и караше сред хората. Бе усилил и някаква колонка с музика. Пълен непукист. Че и безочлив. Бе рисково, защото имаше доста хора, излезли на разходка, майки с колички, деца, пенсионери. Чудо е, че не стана пакост, описаха очевидци.

Те упорстват да бъдат поставени някакви преграждения против такива нагли мотористи. Не е допустимо на всяко кръстовище да има служител на реда, който да бди за реда, само че би трябвало да се намерения за сигурността на пешеходците, безапелационни са хората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР